El projecte Esport Local Solidari rep el suport de la Diputació de Barcelona

  • La iniciativa fomenta els punts de recollida de material esportiu. Font: Ajuntament de Granollers

    La iniciativa fomenta els punts de recollida de material esportiu. Font: Ajuntament de Granollers

  • D'esquerra a dreta, el conseller del RCD Espanyol, Mao Ye, el diputat Josep Salom i el representant d'ESI, Josep Maldonado, en la presentació de la ratificació del conveni. Font: Diputació de Barcelona

    D'esquerra a dreta, el conseller del RCD Espanyol, Mao Ye, el diputat Josep Salom i el representant d'ESI, Josep Maldonado, en la presentació de la ratificació del conveni. Font: Diputació de Barcelona

La iniciativa que impulsa Esport Solidari Internacional (ESI) vol potenciar la participació dels governs locals en accions esportives solidàries, com de recollida de materials per a països en vies de desenvolupament.

“Si hi ha un àmbit a Catalunya que és excepcionalment solidari és el de l’esport”. Així ho ha afirmat el diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, en l’acte de ratificació del conveni entre la Diputació i l’entitat Esport Solidari Internacional (ESI), que impulsa el projecte Esport Local Solidari.

Esport Local Solidari és una iniciativa que vol potenciar la participació de les entitats locals de la província de Barcelona en accions de solidaritat esportiva. L’aliança amb la Diputació donarà visibilitat a les accions de la fundació i suposa el compromís per part de la Diputació de facilitar la recollida i emmagatzematge de material esportiu per a les campanyes adreçades a associacions locals.

ESI, per la seva banda, proporcionarà el voluntariat necessari per difondre els actes i assumirà les despeses derivades de la recollida, reparació i repartiment del material esportiu.

Les entitats esportives del món local que vulguin col·laborar en el projecte, ho poden fer a través del document que es pot descarregar des del web de la Diputació.

Les signatàries es comprometen principalment a impulsar accions esportives en què s’habilitin punts de recollida de material com roba, sabatilles, raquetes i pilotes. A més, també hauran de dur a terme altres campanyes específiques i fer-ne difusió a través de les xarxes socials. 

Afegeix un comentari nou