La Marató de Barcelona ja recull una setantena de reptes solidaris

Suport Associatiu - Econòmic
Autor/a: 
Júlia Hinojo

La Marató de Barcelona ja recull una setantena de reptes solidaris

Autor/a: 
Júlia Hinojo
Suport Associatiu - Econòmic

Resum: 

La plataforma de ‘crowdfunding’ solidari Migranodearena.org encara està oberta als equips d'atletes que vulguin recaptar fons per a projectes sense ànim de lucre.

“L’any passat vam participar a la Zurich Marató de Barcelona per primer cop. Va ser un repte molt gran i la carrera va tenir moments de molta complicitat. A l’arribada a la meta m’esperaven la meva dona i el meu fill. Guardo un gran record d’aquell dia”.

Amb el mateix objectiu, Jordi Méndez tornarà a córrer a la Marató aquest 12 de març a les 9 del matí. Méndez es proposa recaptar 6.000 euros per destinar-los al tractament dels nens i nenes amb distròfia muscular de Duchenne, la malaltia minoritària i neurodegenerativa que pateix el seu fill de 4 anys.

“No hi ha tractament ni cura, però existeixen tractaments en investigació i tenim esperances reals que es trobarà una cura”, apunta Méndez a la descripció del repte. A través de l’associació Duchenne Somriures Valents, els fons recaptats aniran a parar a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

La causa de Méndez és una d’entre les més de 70 compromeses amb la Marató solidària. La plataforma Migranodearena.org proposa 1.500 ONG a les quals donar suport a través del micromecenatge.

Fins el 12 d'abril es poden fer aportacions als reptes. Els equips participants amb més recaptació pujaran al podi com a #RunnerSolidaris i, a més, guanyaran un paquet de material esportiu.

Per crear un repte solidari cal seleccionar l’esdeveniment de la Marató a través de Migranodearena.org, escollir una ONG a qui dedicar el repte, penjar una foto i publicar un missatge explicant- l'objectiu esportiu-solidari i animant la gent a donar-te suport.

La Marató de Barcelona es posiciona entre les quatre d’Europa amb més participació. L’any passat va acollir esportistes de 81 nacionalitats diferents. En total, s’hi van inscriure 18.389 persones.

La cursa comença des de la plaça Espanya i comptarà amb activitats paral·leles per amenitzar la jornada. Hi haurà animacions, un ‘breakfast run’ i activitats per als i les infants.

Per a les persones que vulguin participar com a voluntàries, es poden fer les inscripcions a través de Voluntaris2000.

Afegeix un comentari nou