Premis Fundraising 2014

Autor/a: 
Noe Alvarez
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Premis Fundraising 2014

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

L’Associació Espanyola de Fundraising convoca la quarta edició dels Premis Fundraising que premiarà les millors campanyes de captació de fons de les entitats no lucratives.

Els Premis Fundraising volen reconèixer les accions que realitzen les entitats no lucratives i els principals objectius del premi són el reconeixement de les millors campanyes de captació de fons realitzades a l’entorn, proporcionar una plataforma a on compartir noves idees i compartir les millors pràctiques i aprenentatges del sector.

A l’edició del 2014 hi hauran 7 premis que es dividiran en les següents categories:

  • Categoria 1 - Campanya de Fundraising (2 premis): Campanyes d’èxit realitzades per entitats no lucratives durant el 2013 i dirigides a un públic massiu amb independència del mitjà utilitzat.
  • Categoria 2 - Iniciativa de col·laboració entre entitats no lucratives i empreses (2 premis): Campanyes d’èxit realitzades durant el 2013 amb l’objecte d’aconseguir col·laboracions amb empreses, amb independència del mitjà utilitzat.
  • Categoria 3 - Premi a l’esdeveniment de Fundraising (2 premis): Esdeveniment d’èxit que s’ha portat a terme durant el 2013 amb l’objectiu de captar fons.
  • Categoria 4 - Gran premi a la campanya de Fundraising (1 premi): Premi a la millor campanya de fundraising que s’hagi portat a terme durant el 2013.

Els premis de les categories de la 1 a la 3 es tracta d’una entrada gratuïta al Congrés Anual de Fundraising 2014, i el de la categoria 4 també una entrada gratuïta al Congrés Anual de Fundraising 2014 amb accés a participar a The Resource Alliance Global Awards for Fundraising 2014. El guanyador serà premiat amb una entrada gratuïta al The International Fundraising Congress (IFC) 2014.

Les accions de les candidatures presentades, independentment de les categories, s’hauran d’haver portat a terme durant l’any 2013. El termini de presentació de la millor campanya de captació de fons durant el 2013, finalitza el 30 de juny de 2014.

Afegeix un comentari nou