Prepara't 2013: Jornada per a la recerca de feina

Autor/a: 
Noe Alvarez
Logotip Fundació Factor Humà
Logotip Preparate

Prepara't 2013: Jornada per a la recerca de feina

Autor/a: 
Noe Alvarez

Resum: 

El proper 26 de setembre es celebrarà a la Fira de Barcelona, la jornada Prepara't 2013. L’objectiu de la jornada és ajudar a les persones desocupades a trobar feina.

La Fira de Barcelona acull el proper 26 de setembre la jornada per a la recerca de feina Prepara't 2013 Barcelona, organitzada per Foment del Treball, InfoJobs, Fundació Factor Humà, AEDIPE Catalunya, Esade Alumni i Randstad.

Voluntaris de recursos humans i professionals del Coaching, posaran a disposició de les persones desocupades diferents eines per trobar feina i desenvolupar-se professionalment.

A més dels tallers, conferències i les trobades col·lectives, els assistents podran optar a tenir trobades individuals amb professionals de recursos humans i resoldre dubtes particulars sobre la recerca de feina.

Activitats Prepara't Barcelona 2013:

  • Tallers per al desenvolupament de competències i habilitats professionals: Dirigits per professionals dels Recursos Humans i l'objectiu és potenciar les capacitats en una entrevista de treball, descobrir les ofertes laborals que ofereix la Xarxa o conèixer les claus per emprendre un nou negoci.
  • Conferències d'experts: Desenvolupament personal sobre lideratge, motivació i felicitat.
  • Sessions personalitzades: Sessions de 25 minuts amb professionals dels Recursos Humans on s'oferirà orientació professional per assolir l'èxit en la recerca de feina.
  • Sessions personalitzades: Sessions de 35 minuts amb professionals del Coaching d'orientació personal, per trobar en aquest terreny un equilibri i una actitud positiva que permeti assolir objectius.
  • Espais: Activitats físiques en grup i aprendre a treballar amb el cos i la ment per generar emocions positives fomentant la motivació, la seguretat i la confiança individual i col·lectiva.
  • Taules rodones: Compartir amb Directors de Recursos Humans els criteris que utilitzen per buscar candidats que cobreixin un lloc vacant, què és el que busquen en un candidat, per què poden descartar i quins factors s'han de tenir en compte per aconseguir un lloc de treball.

Afegeix un comentari nou