Especials

PNAV 2014-2015

Secció especial PNAV 2014-2015. Espai per compartir recursos, eines, novetats i sobretot per fer pla entre tots i totes.

Comunicació associativa

Com ho podem fer les entitats per comunicar millor la nostra acció i les nostres activitats? Podreu trobar les eines necessàries a la secció especial sobre comunicació associativa.

Llei de transparència

Secció especial amb totes les novetats sobre la Llei de Transparència i la seva afectació sobre les entitats.

Impost de societats

Secció especial dedicada a tot el què cal saber sobre l'Impost de Societats i les seves implicacions sobre les entitats.

Educació en el lleure

Secció especial d'educació en el lleure. Si sou monitors o directors de lleure, si us interessa aquest món o si voleu recordar els anys passats al cau o a l'esplai, aquí trobareu recursos, informacions i tota mena d'activitats.

Comerç just i banca ètica

Secció especial sobre les principals novetats en el camp del comerç just i la banca ètica. Entrevistes, reflexions, reportatges i molt més.

Gestió del voluntariat

Quines eines i recursos tenim per a gestionar millor els voluntaris de les entitats? En aquesta secció especial trobareu alguns consells.

Avaluació de programes i entitats

Com avaluem els nostres programes les entitats? Què és l'SROI? I l'Avaluació de l'Impacte? En aquesta secció especial trobareu tota la informació per avaluar la vostra associació.

Participació Associativa

Com participa la societat civil de les causes de les entitats? En aquesta secció especial hi trobareu tota mena de bones pràctiques, consells i propostes.

Captació de fons

Com captem fons per als nostres projectes? Com ens financem a l'entitat? A la secció especial sobre captació de fons trobareu algunes solucions i consells.