Ens de l'Associacionisme Cultural Català

Acte de cloenda de la UCE 2016

news-iconNotícia > Comunitari

L'Ens debatrà 'L'associacionisme del nou Estat' a la Universitat Catalana d'Estiu

L’Ens de l’Associacionisme Cultural organitza aquesta taula rodona per plantejar el paper que han de desenvolupar les entitats cíviques catalanes en l’actual context social i polític.

Antoni Carné va ser el primer fundador de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català. Font: Ens de l'Associacionisme Cultural Català

news-iconNotícia > Cultural

Presenta la teva entitat als Premis Antoni Carné de l’associacionisme cultural català!

L’Ens de l'Associacionisme Cultural Català vol reconèixer la tasca dels col·lectius que treballen en la difusió de la cultura popular a Catalunya.

Presentació de l'estudi "Diversitat i integració"

news-iconNotícia > Social

Presentació de l'estudi "Diversitat i integració"

Se celebrarà una jornada per parlar del paper de l'associacionisme en la integració de les persones immigrants a la societat d'acollida.

news-iconNotícia > Cultural

La salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial per garantir els Drets Humans

L’Ens de l’Associacionisme Cultural Català és l’organització que ha representat Catalunya al Fòrum de les ONG amb motiu de la reunió anual del Comitè Intergovernamental de la Convenció per la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial.

news-iconNotícia > Cultural

Què pensa un nord-africà quan veu una actuació dels castellers?

Més enllà de campanyes puntuals, els participants a la taula rodona 'L’associacionisme cultural, camí d’integració social' han destacat la necessitat de treballar dia a dia i, sobretot, sortir al carrer per conèixer els nouvinguts.

Correfoc amb motiu de les festes de la Mercè

news-iconNotícia > Cultural

La cultura popular, un estímul econòmic per Barcelona

Segons l’estudi ‘L’impacte de la festa a Barcelona’, per cada euro que les entitats reben de les administracions públiques, el sector ho reverteix en una despesa de 4,23 euros.

Imatge de la reunió constitutiva del Pacte Nacional pel Dret a Decidir

news-iconNotícia > Cultural

La cultura popular, al Pacte Nacional pel Dret a Decidir

La cultura popular ha estat representada a la reunió constitutiva del Pacte Nacional pel Dret a Decidir. L’ENS de l’Associacionisme Cultural Català, entitat que agrupa a les 23 federacions principals de la cultura tradicional catalana, ha estat present, juntament amb una quarantena d’entitats del país, a la cimera convocada pel President de la Generalitat, Artur Mas, al Parlament de Catalunya.