FACUA

És la vuitena edició del premi impulsat per Facua-Consumidors en acció. Font: Facua

news-iconNotícia > Jurídic

Els quatre anuncis més masclistes de l’any, segons Facua

Vodafone, l’empresa de lloguer de cotxes Sixt, les galetes Princesa d’Artiach i el xampú de VR6 són els nominats a guanyar el premi que impulsa aquesta associació.

El president de la Taula del Tercer Sector, Oriol Illa, als estudis de RAC1. Font: Taula del Tercer Sector

news-iconNotícia > Jurídic

El Tercer Sector exigeix el compliment de la llei contra la pobresa energètica

L’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) ha engegat una campanya per pressionar el Govern català i les empreses subministradores, mentre que la Taula del Tercer Sector ha presentat una proposta de conveni a Gas Natural per evitar talls.

news-iconNotícia > Jurídic

El Govern espanyol amenaça amb la il·legalització de Facua

L’associació Facua- Consumidores en Acción ha rebut una carta del Govern Espanyol en la qual se li demana que en el termini de 15 dies hàbils paralitzi totes les seves campanyes contra les retallades en Sanitat i Educació o bé serà expulsada del Registre Estatal d’Associacions de Consumidors i Usuaris.

Protesta per una salut universal. Foto d'Amnistia Internacional

news-iconNotícia > Social

Entitats i ciutadania enceten campanyes per una sanitat universal

Amnistia Internacional, Metges del Món i Red Acoge alerten que la retirada de targetes sanitàries a immigrants en situació irregular pot posar en perill la vida de milers de persones. Per això, han iniciat una campanya per demanar a les comunitats autònomes que no adoptin mesures regressives en l'accés a la salut i que mantinguin l'assistència sanitària per a tothom.