Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Josep Rafecas, president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

news-iconNotícia > Cultural

Josep Rafecas: “El Teatre amb majúscules és patrimoni de tots i totes”

El teatre professional, l'amateur i els teatres d'ateneus celebren el Dia Mundial del Teatre conjuntament el 27 de març al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei, en un esdeveniment de crítica i reivindicació del sector.

news-iconNotícia > Cultural

'El somni d'una nit d'estiu' estrena l'Espai A 2016

Una revisió del clàssic shakespearià donarà el tret de sortida a la cinquena temporada de l'Espai A, el circuït d’arts escèniques amateurs.

news-iconNotícia > Cultural

Èxit de públic en la gala de la 12a edició dels Premis Arlequí de Teatre

Les referències a la joventut, autèntic planter dels grups de teatre amateur, i als pastorets com a escola de teatre han estat constants en els discursos.

news-iconNotícia > Cultural

La 12a edició dels premis Arlequí premia l’actor Jordi Banacolocha

L’entrega dels premis del teatre amateur se celebrarà a la seu de la SGAE a Barcelona el dilluns 24 de novembre a les 19.00h i comptarà amb la presència de Jordi Banacolocha, premiat en la categoria de professional.

ESPAI A

news-iconNotícia > Comunitari

Comença la tercera temporada de l'Espai A

La tercera edició de la Xarxa d'Arts Escèniques Amateurs donarà el seu tret de sortida el proper dissabte 8 de febrer a La Cate de Figueres, amb l'espectacle de cant coral "Exili. Cançons en escena".

news-iconNotícia > Cultural

XX Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Hi assistiran unes dues-centes persones d’una quarantena de grups federats.

El primer cap de setmana d’octubre (dies 1, 2 i 3) se celebrarà a Cardona (Bages), la XX Trobada de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, a la qual es preveu que hi assisteixin unes dues-centes persones d’una quarantena de grups federats.

news-iconNotícia > Cultural

Entrevista a Josep Rafecas Jané

Josep Rafecas Jané és president de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, membre del Consell Assessor de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals en nom de l'ENS de Comunicació Associativa i tresorer d'aquesta entitat de tercer nivell. Fa teatre des de fa molts anys a Llorenç del Penedès. L'entrevista ha estat publicada a la revista quinzenal TORNAVEU núm 10.

news-iconNotícia > Cultural

Acte inaugural del 25è aniversari de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

El passat dissabte dia 6 de març, a les 11:00h va tenir lloc al Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia, 107), l’acte de presentació del 25è Aniversari de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

news-iconNotícia > Cultural

Acte inaugural del 25è aniversari de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

El proper dissabte 6 de març de 2010, a les 12 del migdia, al Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia, 107), tindrà lloc l'acte inaugural de la celebració del 25è aniversari d'aquesta Federació.