Fundació Formació i Treball

El programa 'Donation Room' recupera el material sobrant del Mobile World Congress per destinar-lo a causes socials i culturals

news-iconNotícia > Social

Entitats socials i culturals aprofitaran el material sobrant del MWC18

El programa 'Donation Room' recupera mobiliari i equipament del congrés de mòbils, que aprofitaran persones vulnerables i projectes de caire social i cultural. A més, es generen 12 llocs de treball per al procés de recollida i distribució.

La Fundació Formació i Treball ha estat reconeguda pels seus 25 anys contribuint a la inserció de persones en risc d'exclusió.

news-iconNotícia > Econòmic

La Fundació Formació i Treball i la cooperativa TMDC reben els Premis Piñol 2017

Des de fa 20 anys, Acció Solidària contra l’Atur concedeix aquests guardons per visibilitzar i reconèixer la tasca d’entitats que treballen per a la inserció laboral i social de col·lectius en situació d’exclusió.

Font: Roba Amiga

news-iconNotícia > Social

Roba Amiga engega una nova botiga de roba de segona mà

El nou establiment solidari forma part de Projecte Home Catalunya per crear llocs de treballs per a persones amb addiccions i en risc d'exclusió social.

Roba amiga

news-iconNotícia > Social

Roba amiga estrena una nova planta de reciclatge tèxtil

La Cooperativa Roba amiga ha inaugurat una nova planta de reciclatge tèxtil al municipi de Sant Esteve Sesrovires. Compta amb més de 6.000 metres quadrats destinats al reciclatge i reutilització de roba usada.

Una foto que han compartit al blog de la Transpirinenca Social i Solidària

news-iconNotícia > Comunitari

Transpirinenca Social i Solidària, un repte de transformació a la muntanya

50 joves recorren 800 quilòmetres amb un únic objectiu: donar visibilitat als esforços que es realitzen per vèncer l'exclusió social i afavorir l'autonomia de joves en risc.

Imatge amb llicència CC BY-NC-ND 2.0 de Paula Izzo

news-iconNotícia > Social

Barcelona estudia recollir joguines usades a domicili

Després de l'experiència positiva de la recollida de roba porta a porta, l'Ajuntament de Barcelona estudia la possibilitat de fer el mateix amb les joguines usades. El programa pilot ja és en marxa.

Imatge penjadors buits

news-iconNotícia > Econòmic

La botiga buida

Durant els dies 3,4 i 5 d’octubre el centre comercial La Maquinista acollirà La Botiga Buida, una iniciativa original de Brasil per recollir roba en bon estat.

Detall del cartell de la campanya

news-iconNotícia > Social

Fes renéixer la teva roba!

El passat dimarts 16 d’octubre, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Formació i Treball van engegar un nou servei de recollida domiciliària de roba usada a Barcelona que, sota el lema “Fes renéixer la teva roba” dóna feina a 15 persones en situació de vulnerabilitat.