Hospitalet de Llobregat

Fent difusió del projecte de participació en la Barcelona Magic Line

news-iconNotícia > Comunitari

Joves de l'Hospitalet de Llobregat participen i es solidaritzen a partir de l'APS

L'Aprenentatge Servei (APS) és la metodologia amb la què un esplai del barri de La Florida està dinamitzant un grup de joves, treballant molts aspectes entre els quals es troben la solidaritat i la participació ciutadana dins la comunitat.

Cartell Jornades SoLHidàries 2015

news-iconNotícia > Social

L'Hospitalet es mou pel Senegal

Les Jornades SoLHidàries és l'esdeveniment que fa moure L'Hospitalet aquest cap de setmana per la solidaritat.

news-iconNotícia > Comunitari

Participa a la gran festa "El món a la plaça"!

El proper cap de setmana 21 i 22 de març tindrà lloc a l'Hospitalet de Llobregat la gran festa "El món a la plaça" a la Plaça Espanyola de la Torrassa.

news-iconNotícia > Projectes

Neix l'Observatori de la Infància de l'Hospitalet

Cinc entitats han creat l'Observatori de la Infància de l'Hospitalet (OIH) amb l'objectiu de contribuir a la millora de la qualitat de vida i el respecte dels drets de la infància i l'adolescència a l'Hospitalet de Llobregat.

news-iconNotícia > Projectes

Presentació del documental "Amb ulls de dones"

El proper 2 de març, en motiu del Dia Internacional de les Dones (8 de març), tindrà lloc la presentació del documental “Amb Ulls de Dones” i una posterior Taula Rodona a l'Auditori Barrades de l’Hospitalet a les 18:30h.

news-iconNotícia > Social

La Creu Roja lluita contra la crisi amb 'kits' de suport social

El repartiment d’aliments i productes bàsics com bolquers ha augmentat des de l’estiu. L’atur és un dels problemes de fons que fa que cada vegada més famílies necessitin ajuda

news-iconNotícia > Social

Hospitalet: 5a Jornada de Voluntariat Social

El proper divendres 16 d’octubre'09 se celebrara a l’Hospitalet la 5a. Jornada de Voluntariat de Salut, amb el títol “Diversitat cultural i voluntariat de salut”. Serà a l’ICO-l’Hospitalet i se centrarà a l’entorn de l’acompanyament de les persones nouvingudes, en les competències culturals a desenvolupar per tal de donar una resposta adequada a la tasca.