Luz de Gas

Consol Ferrer

news-iconNotícia > Social

Consol Ferrer: “La disco és com una recàrrega d’energia abans de començar la setmana”

Des de fa 10 anys els diumenges a la tarda la sala B de Luz de Gas balla amb la festa per a persones amb discapacitat intel·lectual que organitza la Fundació Ludàlia. La fundadora de l’entitat ens fa una reflexió d’aquesta dècada de marxa.

Cartell concert Dia internacional per la prevenció del suïcidi

news-iconNotícia > Social

Concert benèfic per la prevenció del suïcidi

El proper 10 de setembre, l'Associació Catalana per la Prevenció del Suïcidi organitza aquest acte benèfic, que comptarà amb l'actuació de la cantant Lídia Pujol, per tal de lluitar contra aquest fenomen social.

cartell

news-iconNotícia > Social

Concert solidari a benefici de la FEM

El proper dimarts 12 de febrer, el grup musical PorFinViernes fa un concert a Luz de Gas a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Associació Amputats Sant Jordi

news-iconNotícia > Social

Ens Movem!, concert solidari de l’entitat Amputats Sant Jordi

L’Associació Amputats Sant Jordi ha organitzat per al proper dilluns 3 de desembre, un concert solidari per tal de recollir fons per treballar en la cultura de les capacitats i per una societat més inclusiva.

news-iconNotícia > Social

Concert Solidari amb la Fundació Comtal

La Fundació Comtal organitza per al proper 19 d’octubre un concert solidari amb el grup “Porfinviernes” a la Sala Luz de Gas. Ja es poden comprar les entrades.

news-iconNotícia > Social

Espectacle solidari a Luz de Gas: Índia Dance for Dreams!

Avui, dimarts 5 de juliol, a la sala Luz de Gas de Barcelona tindrà lloc un important festival solidari a benefici de l'ONG Yamuna, una ONG catalana que treballa en l'àmbit de la infància a l'Índia i Madagascar. Índia, dance for dreams és un festival dedicat a l'art de la dansa i els balls de l'Índia amb la finalitat de recaptar fons per al Orfenat Nirmala Shishu Bhavan a Calcuta i el projecte d'escolararització de l'ONG Yamuna a Shishu Mandir a Bangalore.

news-iconNotícia > Projectes

Concert Solidari a Luz de Gas

El proper 2 de març el grup PorFinViernes realitza un concert benèfic. Els diners recaptats aniran destinats a tres entitats no lucratives: Fundació Esclerosi Múltiple, Proide i Associació Catalana de la Síndrome x Fràgil.