Projecte Mirades

Síliva Vila

news-iconNotícia > Social

Sílvia Vila: “Amb l’aprenentatge servei es crea un vehicle per apropar-se a la comunitat a través de les associacions que d’una altra forma seria complicat”

La responsable d’associacionisme i voluntariat d'Arep ens apropa l’experiència del projecte 'Mirades. Veure i viure el voluntariat', on a través de la metodologia d’APS unes estudiants universitàries han creat un reportatge audiovisual de l’entitat

3 bones pràctiques del treball en xarxa a les entitats socials

news-iconNotícia > Social

3 bones pràctiques del treball en xarxa a les entitats socials

Moltes entitats ja han començat a treballar conjuntament per crear xarxes entre diferents agents per tal de comunicar i actuar compartint recursos i caminant cap al mateix objectiu.

Font: Avismón-Catalunya

news-iconNotícia > Social

Avismón-Catalunya, voluntariat al servei de la gent gran

L'entitat catalana treballa per pal·liar la solitud de les persones grans a través de l'acompanyament i fomentant l'envelliment actiu.

El projecte ‘Mirades’  guanya el premi Federico Mayor Zaragoza

news-iconNotícia > Social

El projecte ‘Mirades’ guanya el premi Federico Mayor Zaragoza

El projecte d'aprenentatge i servei 'Mirades' ha rebut el primer premi Federico Mayor Zaragoza el passat 25 de maig a Tortosa. El guardó s’ha atorgat en la categoria d’entitats sense afany de lucre.

Laia Curcoll, responsable del projecte, i Francina Alsina, presidenta de la FCVS

news-iconNotícia > Social

El projecte Mirades, escollit com a bona pràctica en el Congreso Estatal de Voluntariado

El projecte de la FCVS "Mirades, veure i viure el voluntariat" ha estat escollit i presentat com un exemple de bona pràctica durant el Congreso Estatal de Voluntariado que s'ha dut a terme del 27 al 29 de novembre a Bilbao.

Reconeixement als alumnes participants del projecte Mirades

news-iconNotícia > Social

Èxit del projecte Mirades, 90 joves veuen i viuen el voluntariat!

El projecte Mirades, veure i viure el voluntariat és un projecte de sensibilització impulsat per la FCVS durant el curs 2011-2012 com a prova pilot. Ara s’ha dut a terme la festa final del projecte amb la projecció dels 10 vídeos que n’han resultat al Col·legi Sant Miquel, un dels centres educatius participants.