RSS

Logotip del lector d'RSS Feedly

news-iconRecurs > Informàtic

Organitza les teves fonts d'informació amb Feedly

Feedly és una aplicació que ens permet accedir de manera molt fàcil i ràpida a les últimes publicacions dels blogs i les pàgines web que acostumem a seguir.

Curs de blocs nivell avançat!

news-iconNotícia > Informàtic

Vols aprendre a aprofitar el 100% del teu bloc?

El curs avançat de blocs està adreçat a totes les entitats que tinguin un bloc i tinguin ganes d'aprendre com millorar la seva presència en línia.

Logos de lectors d'RSS

news-iconNotícia > Informàtic

3 alternatives a Google Reader

El proper 1 de juliol, Google tancarà el seu servei de lectura d’RSS, Google Reader. Les entitats que usen aquest servei per gestionar la informació que reben tenen, per tant, pocs dies per desar les seves subscripcions i buscar una alternativa.

Una Captura de Pantalla del NetVibes de Xarxanet

news-iconRecurs > Informàtic

Captar la informació amb NetVibes

La vostra entitat rep cada dia molta informació que prové de diaris, blocs o pàgines web. Gestionar tota aquesta informació amb diverses visualitzacions us pot ser molt útil. Amb NetVibes podreu gestionar escriptoris per visualitzar les informacions que més us interessen, i a més: consultar el correu, llegir els diaris o captar la informació que hi ha a la xarxa que parla sobre la vostra entitat.

news-iconNotícia > General

Fes el teu xarxanet.org a la carta!

Aprofita els nous canals RSS temàtics de xarxanet.org i rep la informació personalitzada! Tot seguit t'expliquem com ho pots fer per rebre només els continguts que més t'interessin.

Símbol del RSS

news-iconRecurs > Informàtic

La sindicació de continguts o com no perdre'ns (massa) per Internet

Sovint, quan ens connectem a Internet la quantitat d'informació a la que arribem cada dia fa que perdem moltes hores per poder accedir a ella. Només visitant les nostres pàgines preferides ja passem moltes hores davant la pantalla, fent servir els fils de subscripció podem organitzar tot aquest allau d'informació.