WWF

El 24 de març de 2018 se celebra L'hora del planeta

news-iconNotícia > Ambiental

WWF crida a apagar el llum el 24 de març

L'hora del planeta se celebra l'últim dissabte de març: ciutats de tot el món es mantenen a les fosques durant 60 minuts, de 20.30 a 21.30 h, per posar la mirada sobre el canvi climàtic.

Beguda sense gel.

news-iconNotícia > Internacional

Begudes sense gel, la campanya de WWF Croàcia sobre l’escalfament global

L’organització ecologista substitueix glaçons de refrescos per banderes amb missatge en una acció de reflexió sobre el desgel de grans superfícies.

La campanya Living Land recull signatures per una Política Agrícola Europea més sostenible

news-iconNotícia > Ambiental

Recollida de signatures per demanar una política agrícola europea més sostenible

Fins al 2 de maig es pot signar a la campanya Living Land, creada per diverses entitats ambientals europees amb la finalitat de promoure un model de política agrícola europea més respectuós amb la natura i les comunitats rurals.

news-iconNotícia > Ambiental

L'Hora del Planeta

Dissabte 25 de març se celebra l'Hora del Planeta, la iniciativa creada fa 10 anys, per promoure la lluita contra el canvi climàtic amb l'apagada simbòlica de la llum.

Planeta Terra. Font: Wikipedia

news-iconNotícia > Internacional

La humanitat esgota a l’agost els recursos naturals del planeta pel 2016

L'organització ecologista WWF denuncia el dèficit ecològic al planeta.

El Ficma i WWF convoquen una beca per la creació d'un curtmetratge ambiental (imatge: ficma.com)

news-iconNotícia > Ambiental

Beca per la creació d'un curtmetratge ambiental amb FICMA i WWF

El Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient i WWF ofereixen una beca per la creació d'un curtmetratge de 3 minuts de temàtiques ambientals, que serà presentat el dia Mundial del Medi Ambient del 2017

WWF ha creat la campanya Nature Up, de cara a la reunió de la Comissió Europea a finals de juny de 2016 (imatge: wwf.eu)

news-iconNotícia > Ambiental

Que parli la natura

WWF ha creat la campanya Nature Up, en les que cada ciutadà pot aportar una gravació per donar veu a la natura, amb la finalitat de reclamar a la Comissió Europea que no rebaixi les lleis de protecció ambiental.

Un inspiracional vídeo de la delegació alemanya de WWF (imatge:wwf.de)

news-iconNotícia > Ambiental

Sóc Natura

"I am nature", el vídeo de l'organització WWF que convida a anar a l’essència del que som.

Campanya un mòbil per un arbre

news-iconNotícia > Informàtic

Campanya un mòbil per un arbre

La Fundació Mediambiental Tragamóvil i l'associació ecologista WWF Adena han presentat la campanya 1ÁrbolX1Móvil. Amb aquesta campanya es pretén replantar arbres en zones desforestades.

(foto: Eart Hour Global)

news-iconNotícia > Ambiental

L'Hora del Planeta

Si voleu fer un gest simbòlic pel planeta, si voleu participar en una campanya de sensibilització a gran escala sobre el canvi climàtic, apagueu els llums el proper 23 de març a les 20:30h. Per setè any consecutiu, WWF apel·la a una gran mobilització mundial per al consum responsable de l'energia.

Hora del planeta

news-iconNotícia > Ambiental

Una hora més per al planeta

"Apaga el llum, encén el planeta". Amb aquest lema, WWF torna a convocar per sisena vegada "L'Hora del Planeta" el proper 31 de març, de 20:30 a 21:30, en un gest simbòlic de cara a aconseguir un compromís global durant tot l'any.

"Ni un paso atrás para el clima", campanya de WWF

news-iconNotícia > Ambiental

Ciberacció: ni un pas enrere pel clima

Davant de la falta d'acord en la recta final de la Cimera del Clima (COP 17), WWF insisteix en la importància d'arribar a un compromís urgent per part dels governs i promou la participació a la campanya "Ni un paso atrás para el clima".

news-iconNotícia > Ambiental

RENOWATIO o moure's amb el sol

Aquest estiu, WWF fa una travessa resseguint la costa mediterrània amb un catamarà alimentat tan sols pel sol, amb l'objectiu de promoure l'ús de les energies renovables.

news-iconNotícia > Projectes

10.000€ per a l’organització amb més suport

HostelBookers ha posat en marxa una campanya on els clients poden triar quina de les tres organitzacions no lucratives seleccionades per la companya rebrà un donatiu.

news-iconNotícia > Internacional

Rugeix per la protecció del tigre

Moscou ha estat escenari del Cimera Internacional que ha retornat l'esperança per a la conservació del tigre. WWF ha celebrat l'aprovació d'una estratègia i l'assignació d'uns fons per a salvar a aquesta espècie de l'extinció. A més, tots els països assistents han donat suport a la meta de duplicar la població d'aquest felí per a 2022.

news-iconNotícia > Internacional

WWF Course on Climate Change (Palamós, Catalonia)

NOAH 2009 training course on climate change and renewable energies in the Mediterranean, organised by the World Wildlife Fund, Barcelona. The Barcelona office of the WWF Mediterranean Programme (WWFme) has organised a new edition of the NOAH training course for 2009, on climate change and the use of renewable energies in the Mediterranean region. The course is aimed at NGO members, government agency representatives and experts from the Mediterranean Basin, with emphasis on North African countries. Experts from around the world will also attend.