Arts escèniques

Dansa (Flickr)

news-iconRecurs > Formació

Recull de formacions on l’art és la clau del canvi social

Consulteu aquest recull de formacions que s’impartiran durant el curs 2017/2018 a les universitats i entitats catalanes.

Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social

news-iconEsdeveniment > Curs

Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social

L’alumnat podrà definir propostes d’intervenció en contextos comunitaris.

Arts escèniques

news-iconNotícia > Formació

Arriba el Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social

L’alumnat podrà definir propostes d’intervenció en contextos comunitaris.

La façana del Teatre Arnau amb una bastida

news-iconNotícia > Comunitari

El Teatre Arnau acollirà un projecte ampli, transversal i multidisciplinari

Fusionarà arts escèniques, recuperació de la memòria i treball comunitari.

news-iconNotícia > Cultural

Femarec celebra 25 anys amb l’estrena del musical Els músics de Bremen in concert

La companyia Pot de Teatre donarà el tret de sortida a la celebració del 25è aniversari de Femarec amb l’estrena del musical Els músics de Bremen in concert. El 4 d’octubre a les 20:30h a la sala Barts.

Font: Porta 4

news-iconNotícia > Projectes

Bambú Cia Teatre organitza una jornada d'arts escèniques inclusives i accessibles

El projecte artistic-social compleix un any de vida i ho celebrarà el 18 de juliol amb una diada d’activitats i peces artístiques que integren les arts escèniques i la diversitat funcional.

L'Altre Festival d'arts escèniques i salut mental

news-iconNotícia > Cultural

Un festival per trencar esquemes i estigmes sobre la salut mental

Del 4 al 7 de juny el districte de Sant Andreu de Barcelona acull L'Altre Festival, que reuneix iniciatives artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones que tenen algun trastorn mental.

La iniciativa Nanoteatre és la primera vegada que es porta a terme

news-iconNotícia > Comunitari

Teatre de petit format a Gràcia

La primera edició de #Nanoteatre, una proposta d’espectacles lowcost, de petit format i de curta durada, neix d'una idea pensada i impulsada per un grup de joves amb el suport de Lluïsos de Gràcia.

Cartell de la Fira Mediterrània 2014

news-iconNotícia > Comunitari

Els programadors dels ateneus a la Fira Mediterrània

L’Espai A organitza en el marc de la Fira Mediterrània de Manresa una trobada amb els ateneus i programadors que han participat a la tercera temporada de la Xarxa d’arts escèniques amateurs de Catalunya.

Imatge facilitada per l'Associació Teatral Mousiké

news-iconNotícia > Projectes

Del silenci a la paraula, tècniques teatrals per potenciar l’autoestima

L’Associació Teatral Mousiké desenvolupa tallers d’expressió corporal que possibiliten que les persones amb discapacitat intel·lectual reforcin la seguretat en si mateixes.

Cartell de l'obra "Persones" de la companyia "Un pam i dos dits"

news-iconNotícia > Comunitari

Premis Ateneus: “Una empenta per seguir endavant amb il·lusió”

El grup amateur “Un pam i dos dits” de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d’Anoia va guanyar el 2n Premi Ateneus en Creativitat en arts escèniques 2012. Una recompensa a moltes hores de feina.

Fragment del cartell de l'edició 2012

news-iconNotícia > Internacional

Festival Àsia 2013

Casa Àsia dóna un toc asiàtic a la Mercè. Fins el 24 de setembre, diversos escenaris acullen música, il·lusionisme, acrobàcia i dansa.

publicaicó eco i distorsió

news-iconNotícia > Cultural

Eco i Distorsió: una aposta per recuperar i rememorar l'explosió del rock a la Barcelona dels anys 60

'Eco i distorsió. Els conjunts de música moderna a la Barcelona dels seixanta' és un llibre de Guillermo Soler que busca el vostre ajut per convertir el que és ara només una versió digital, en la edició impresa d'aquest volum que recupera una època molt significativa de la nostra història musical.

Festival d'Art Jove al Carrer Besmina 2013

news-iconNotícia > Cultural

Presenta la teva proposta artística al Festival Besmina!

Els i les joves amb una proposta musical, escènica, visual o plàstica poden donar-se a conèixer i tenir una oportunitat al Festival d'Art Jove al Carrer Besmina. La convocatòria 2013 ja és en marxa i s'hi poden presentar propostes fins al 2 d'abril.

Espectacle 'Mesa para 2' del cicle Testimoni Escènic

news-iconNotícia > Cultural

Testimoni Escènic promourà espectacles de companyies emergents per teatres del Bages

Set companyies d’arts escèniques de nova creació representaran els seus espectacles en diferents espais de la comarca del Bages gràcies al projecte ‘Testimoni escènic’, una iniciativa impulsada pel Centre de Producció i Residència d’Artistes Cal Gras de suport a la producció, distribució i exhibició de grups independents o emergents.

Protagonistes de la darrera edició de la mostra 'El Meu Primer'

news-iconNotícia > Cultural

Cinema i teatre infantil per conmemorar el Dia Universal de la Infància

Del 17 al 25 de novembre, en el marc del Dia Universal de la Infància (20 de novembre), diferents cinemes i sales teatrals de Catalunya acullen la cinquena edició de El Meu Primer Festival i la vuitena edició de El més petit de tots, mostres internacionals on els més petits són els protagonistes dels espectacles.

Imatge de l'obra 'No et vesteixis per sopar' de la segona temporada de l'Espai A

news-iconNotícia > Cultural

La segona temporada de l’Espai A recorrerà Catalunya amb 80 espectacles

La Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, Espai A, arrenca la seva segona temporada amb la participació de 23 companyies corals, de teatre, bandes i esbarts, seleccionats per a representar una vuitantena de propostes per tota Catalunya fins al maig del 2013.

Farrera (foto: flickr, guitacm)

news-iconNotícia > Ambiental

Beca Art i Natura a la creació 2012

El Centre d’Art i Natura de Farrera convoca dues beques per desenvolupar un projecte de recerca i estada de treball vinculat al patrimoni de l’alta muntanya pallaresa. L'estada serà d'un mes i va adreçada a creadors des de les arts escèniques fins a les ciències naturals.

Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya

news-iconNotícia > Cultural

L’Espai A aglutinarà la cultura 'amateur' de Catalunya

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i cinc federacions del moviment associatiu cultural català impulsen l’Espai A, Xarxa d’Arts Escèniques Amateurs de Catalunya, un projecte que servirà per crear per primera vegada una programació estable d’espectacles amateurs de teatre, dansa, música i cant coral, que circularan entre els ateneus catalans.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Beca Primer Acte

La Fundació Jaume Casademont crea una beca d’arts escèniques per impulsar la producció de muntatges de teatre en llengua catalana destinats exclusivament al públic infantil i familiar.

test image

news-iconNotícia > Comunitari

Darrers dies de presentació de propostes als Premis Ateneus 2010

El proper 12 de novembre finalitza el termini de presentació de propostes a l'edició anual dels Premis Ateneus, destinats a associacions sense ànim de lucre que potenciin la tasca associativa a Catalunya, en l'àmbit de les arts escèniques, la música, les activitats socioculturals, els mitjans de comunicació, la cultura popular i la innovació.

test image

news-iconNotícia > Comunitari

Fem festa, Fem Paral·lel

Dissabte 12 de juny durant tot el dia el Paral·lel de Barcelona mostrarà tot el potencial dels veïnes, veïnes i entitats del Paral·lel i els barris que l'envolten. Fem festa, Fem Paral·lel té l'objectiu de mostrar a la ciutat l'energia, la versatilitat, la multiculturalitat i, especialment, la presència tan important de les arts escèniques al Paral·lel, que el converteixen en una zona viva, epicentre de l'activitat d'oci i cultura de Barcelona.