Certamen

Cartell del concurs

news-iconNotícia > Cultural

Torna el Premi Literari Delta per a dones

El certamen, que enguany va per la novena edició, té entre els seus principals objectius promoure l’escriptura i visibilitzar les dones en el món literari.

Fotograma d'un curt presentat en una edició anterior del concurs

news-iconNotícia > Cultural

Obertes les inscripcions per al concurs de curts "La mida no importa"

Les obres per poder participar al certamen es podran presentar fins al dia 15 d'octubre.

Logotip del Festival d'Art Jove al Carrer Besmina

news-iconNotícia > Cultural

En marxa la nova edició del Festival Besmina 2012

Els i les joves artistes tenen una oportunitat de demostrar el seu talent artístic de la mà del Festival d'Art Jove al Carrer Besmina 2012, que vol ser una plataforma des de la qual presentar i donar a conèixer propostes musicals, escèniques, de circ, visuals i plàstiques.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Promocionar la convivència té premi a Nou Barris

La Xarxa 9 Barris Acull convoca el certamen 9 Barris per la Convivència, amb la voluntat de premiar la millor iniciativa que promogui la convivència i la cohesió social en aquest districte barceloní. Hi poden participar entitats i grups de fet que estiguin realitzant un projecte de foment de la convivència durant el curs 2010/2011.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Premi NoviaSalcedo a l’excel·lència en la integració professional dels joves

L’entitat convoca aquest certamen amb l’objectiu de reconèixer i motivar a les persones, organitzacions, administracions públiques o altres institucions que continuïn la seva tasca en favor de la integració professional del jovent.

test image

news-iconNotícia > Projectes

III Certamen Curtmetratges i Discapacitat

L’ Associació Danza Mobile convoca un any més aquests premis on es busca sensibilitzar a la societat i reflexionar sobre la discapacitat al cinema. Al certamen es poden presentar curtmetratges de ficció, animació o documental que comptin amb la participació de persones amb discapacitats.