Cinefòrum

Cartell del cicle de cinema ambiental "Selva Cine Viu" (imatge: Selva cIne viu)

news-iconNotícia > Ambiental

Cinefòrum ambiental a la Selva del Camp durant el mes d’abril

Durant el mes d’abril tindrà lloc a La Selva del Camp la segona edició del Selva Cine Viu, cicle de cinema documental que porta el debat ambiental als veïns d’aquest municipi del Baix Camp.

Cartell del documental "El retratista".

news-iconNotícia > Comunitari

Escola de la República, mestres de llibertat

La Fundació Periodisme Plural organitza un cinefòrum amb el documental “El retratista”, sobre l’escola de la República, i presenta un nou mitjà digital sobre educació.

L'ombra de l'addició, cinefòrum a les Garrigues

news-iconNotícia > Comunitari

L'Ombra de l'addicció

L’Oficina Jove de les Garrigues organitza aquest estiu un cinefòrum sobre les drogodependències. El cicle serà itinerant per tota la comarca de les Garrigues i vol ajudar a conscienciar a la població sobre els riscos i les conseqüències de les drogues en les persones.

3ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

news-iconNotícia > General

3a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Barcelona acollirà del 27 al 30 de Juny la 3ª edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, amb l’objectiu de consolidar-se com l’aparador ideal per a tots els actors (entitats, empreses i ciutadania) que prenen part en la RSE.

"Asedio a la Posidonia"

news-iconNotícia > Ambiental

La Posidonia al cinefòrum d’eco-union

"Asedio a la Posidonia" serà el nou documental del cinefòrum mediambiental que eco-union ofereix cada últim dimecres de mes per sensibilitzar i debatre sobre temes ambientals i la transició cap a un nou paradigma.

test image

news-iconNotícia > Social

Una trentena de persones assisteixen al Cinefòrum Medi Ambient, Neteja Comunitària i Civisme

El cinefòrum ha servit de preludi al Mercat d’Intercanvi que se celebrarà el proper dissabte a Montcada Reixac organitzat per l’Associació Andròmines.

test image

news-iconNotícia > Comunitari

Dinàmiques per conscienciar sobre el perill de les drogues

Avui, 7 d’abril, se celebra el Dia Mundial de la Salut. Des de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya també volem participar en aquesta diada treballant: “Les drogues i dependències pels joves”.

test image

news-iconNotícia > Social

Cinefòrum del documental “Tierra de Mujeres” a Brians I

Els voluntaris de Justícia de la Fundació Autònoma Solidària de la UAB (FAS) organitzen el dia 3 de març un cinefòrum del documental “Tierra de Mujeres” al centre penitenciari de Brians I.

test image

news-iconNotícia > Comunitari

El cinefòrum de SOS Racisme comença l'any amb "La Haine"

SOS Racisme-Catalunya organitza el cinefòrum antiracista amb l'objectiu de crear espais per reflexionar i debatre, enfortint així la lluita contra el racisme. Les sessions es fan un cop al mes a un espai diferent de Barcelona. La pel·lícula que estrenarà el 2011 serà “La Haine”, de Mathieu Kassovitz, que es projectarà el dimarts 18 de gener a l’Espai Jove la Fontana de Gràcia.

test image

news-iconNotícia > Social

V Setmana de la Cooperació a la Universitat Autònoma de Barcelona

La Fundació Autònoma Solidària organitza del 26 al 30 d'abril unes jornades dedicades a la cooperació on es realitzaran diferents tallers, conferències, cinefòrums i exposicions. En aquesta edició, el tema central de totes les activitats seran els pobles indígenes.