Comunitat educativa

Activitat amb joves de l'associació ABD

news-iconNotícia > Comunitari

ABD ofereix a la comunitat educativa formació en coeducació

L'entitat posa a l'abast dels centres educatius un catàleg amb una oferta formativa sobre coeducació i prevenció de violències, incloent-hi activitats per a alumnat, professorat i famílies.

Imatge de la campanya "Ni uniformes ni etiquetes" de la Fundació Akwaba

news-iconNotícia > Comunitari

A l'escola, ni uniformes ni etiquetes

La Fundació Akwaba ha publicat una guia pedagògica per trencar amb les actituds sexistes i racistes en els centres educatius. Forma part de la campanya "Ni uniformes ni etiquetes" d’educació per la justícia global.

L'integració del mòbil a les aules pot ser sinònim d'èxit. Foto: journalist girl

news-iconNotícia > Informàtic

El repte d'educar l'ús del mòbil a les aules

Alguns centres educatius de Catalunya han prohibit l'ús dels mòbils als alumnes. Fa temps que hi ha un debat engegat sobre com educar l'ús del mòbil a les aules per sobre de la prohibició.

test image

news-iconNotícia > Informàtic

Premis als millors blocs de la comunitat educativa

Per cinquè any consecutiu es celebren els premis Espiral d'Edublogs, amb els que es vol mostrar la importancia dels blocs, així com d'altres eines TIC, en les comunitats educatives.

test image

news-iconNotícia > Formació

Saltant: nova revista digital per a la comunitat educativa

La Fundació Ser.Gi, en col·laboració amb l'Ajuntament de Salt i el Departament d'Educació, ha posat en marxa la revista digital Saltant, amb l’objectiu de “promoure la cooperació entre diferents agents de la comunitat educativa per a la millora de l’èxit escolar i la cohesió social”.