Curs en línia

Curs: Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress

news-iconNotícia > Informàtic

La teva entitat vol fer els primers passos a Internet? Aquest curs t'interessarà!

Del 2 al 28 de maig, el Teb impartirà un curs en línia especialment pensat per a les entitats que no tenen presència a la xarxa, amb el qual aprendran a crear-se una plana web i a fer els primers passos a les xarxes socials.

Un curs en línia en 9 mòduls.

news-iconNotícia > Internacional

Curs en línia d'Introducció a la Pau i els Conflictes

És una proposta de la Fundació per la Pau, entitat que té com a part bàsica de la seva missió la difusió i la divulgació de la cultura de la pau. Oferint el curs en línia esperen arribar a més persones i col·lectius. Són 9 mòduls, durant 3 mesos, i planteja les bases de la cultura de la pau amb exemples concrets, i es parla sobre noviolència, desarmament, conflictes, militarisme i la privatització de la guerra.

Teclat d'ordinador amb el símbol de la pau. Imatge del curs sobre cultura de pau

news-iconNotícia > Formació

Curs en línia d'Introducció a la Pau i els Conflictes

La Fundació per la Pau, que persegueix difondre i divulgar la cultura de pau, ofereix un curs en línia d'Introducció a la Pau i els Conflictes. Serà un curs de dos mesos de durada, de 20 hores lectives dividides en 9 mòduls temàtics. Les inscripcions es podran realitzar fins al 12 d'octubre i la formació començarà el dia 16 del mateix mes.

news-iconNotícia > Internacional

Curs en línia de formació en Drets Humans per joves

L'organitza l'ONG Respect Refugiats, amb diversos partenariats i finançament del Consell europeu i la Fundació Europea de Joventut.