Cursa

Foto del Tercer Open de bloc de Gravetat Zero, open solidari

news-iconNotícia > Social

5è open d’escalada en pro de la inclusió social a Terrassa

Gravetat 0 i Prodis uneixen forces per la inclusió social i conviden a gaudir, el proper dissabte 14 d’abril, d’esport, solidaritat i inclusió amb el 5è open d’escalada en bloc de Terrassa.

Oxfam Trailwalker 2017

news-iconNotícia > Social

Iniciatives esportives solidàries: córrer per altruisme

Cada any milers de persones posen el seu granet de sorra per col·laborar amb projectes i associacions i millorar així les vides d'altres persones amb l'esport com a base per transmetre valors com la cooperació i la solidaritat.

La 2º Cursa de les Mones es celebra el 29 de maig a Riudellots de la Selva (imatge: fundacionmona.org)

news-iconNotícia > Ambiental

El 29 de maig se celebra la 2ª Cursa de les Mones

La segona edició de la solidària Cursa de les Mones es celebra el 29 de maig durant la Setmana de la Natura, per recollir fons que ajudin a tenir cura dels ximpanzés i macacos rescatats del centre de rehabilitació a Riudellots.

Cartell de la cursa

news-iconNotícia > Formació

Una cursa recorrerà els centres oberts de Sant Adrià de Besòs

Tindrà lloc el divendres 13 de maig a les 18:00 hores amb l'objectiu de fer veure els recursos com aquests que hi ha al municipi i reivindicar la seva tasca al territori.

Imatge cursa Hol·la Genis. Font: web Obra Social Sant Joan de Déu

news-iconNotícia > Econòmic

II Edició de la Cursa Hol·la

El 20 de setembre es celebrarà la 2a edició de la Cursa Hol·la que organitza l’Associació Genis, per recaptar fons contra el càncer infantil.

news-iconNotícia > Projectes

El 8 de febrer corre o camina 5km contra el càncer a Sabadell!

El proper diumenge 8 de febrer a les 10h a Sabadell tindrà lloc la tercera edició de la Cursa contra el Càncer, de 5km. Les incripcions costen 7€, 5€ dels quals van destinats íntegrament a l'AECC en favor de la recerca contra el càncer.

Imatge capçalera cartell publicitari I cursa solidària per a la infància

news-iconNotícia > Econòmic

L'Esplai Guadalhorce organitza la I cursa solidària per a la infància

L’Esplai Guadalhorce celebrarà el proper diumenge 2 de novembre la I cursa solidària per a la infància, que tindrà lloc al Parc del Vallès de Terrassa. Els diners que recaptin aniran destinats al seu projecte solidari d’atenció diària infantil.

Activitat de l'Associació Juvenil Esquitx.

news-iconNotícia > Comunitari

"Mou-te per l'Esquitx": quilòmetres solidaris la cursa popular de la Festa Major de Sabadell

L'Associació Juvenil Esquitx proposa als corredors "vendre" els seus quilòmetres per ajudar a finançar projectes que fomentin la inclusió social i la igualtat d'oportunitats d'infants en situació vulnerable.

‘Corro X a les Addiccions’ recorre 730 quilòmetres

news-iconNotícia > Social

‘Corro X a les Addiccions’ recorre 730 quilòmetres

Un total de 73 persones van participar a la campanya per completar els 10 quilòmetres pels carrers de Barcelona en motiu la Cursa de la Mercè 2013 celebrada el 15 de setembre.

La cursa tindrà lloc el proper 13 d'octubre.

news-iconNotícia > Social

Corre per la salut mental!

Ja estan obertes les inscripcions per poder participar en la cursa popular que el Complex Assistencial Benito Menni de Germanes Hospitalàries organitza el proper 13 d'octubre a Granollers.

Imatge del cartell promocional de la cursa Batego per tu

news-iconNotícia > Comunitari

Batego per tu!

El Tibidabo s’omplirà de cors solidaris disposats a bategar en suport dels infants i joves amb cardiopatia congènita. I és que tots els participants a la Tibidabo Trailrun “Batego per tu”, que tindrà lloc el dia 27 d’octubre, aportaran el 100% de la quota d’inscripció de 10€ a l’associació AACIC-CorAvant.

Imatge de la II Cursa Solidària Germanes Hospitalàries – Benito Menni

news-iconNotícia > Projectes

II Cursa solidària en favor de les persones amb trastorn mental

Germanes Hospitalàries - Benito Menni celebra el diumenge 30 de setembre una nova edició d’aquest esdeveniment esportiu i solidari que té lloc al voltant del Parc Fluvial de Granollers.

FEPCCAT

news-iconNotícia > Social

En marxa per la paràlisi cerebral

El proper diumenge 7 d’octubre se celebrarà la segona edició de la carrera solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” que organitzen Ipsen Pharma i la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i patologies similars (FEPCCAT).

news-iconNotícia > General

El Parlament aprova la ILP per a l'abolició de les curses de braus

El Parlament ha aprovat la ILP per a l'abolició de les curses de braus. En concret hi ha hagut 68 vots a favor, 55 en contra i 9 abstencions. D'aquesta manera la Plataforma "Prou", impulsora de la ILP, assoleix l'objectiu que es va marcar ara fa gairebé 2 anys.

news-iconNotícia > General

La Plataforma ciutadana "Prou" a punt d'aconseguir l'abolició de la tauromàquia

La Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per a l'abolició de les curses de braus serà sotmesa a votació aquest dimecres 28 de juliol al Parlament de Catalunya. D'aquesta manera la Plataforma ciutadana "Prou" culmina el procés iniciat el desembre de 2008 amb la recollida de signatures per a la modificació de la llei de protecció d'animals. Tot fa pensar que finalment la Plataforma assolirà l'objectiu d'abolir la tauromàquia.

news-iconNotícia > Comunitari

Mulla't i corre per l'esclerosi múltiple

El proper diumenge 16 de maig, es celebra la X edició de la campanya “Mulla’t i Corre per l’esclerosi múltiple” al Circuit de Catalunya. Un acte esportiu que dóna suport a la lluita contra l’esclerosi múltiple.