Dia mundial de l'aigua

Susan George assisteix a la jornada organitzada pel dia mundial de l'Aigua a Barcelona (imatge: AttacMadrid)

news-iconNotícia > Ambiental

Susan George celebra el Dia Mundial de l'Aigua a Barcelona

Assisteix a la Jornada ‘Aigua bé comú: reptes i futur’, organitzada per "Aigua és Vida" i l’Ajuntament de Barcelona dimarts 21 de març.

Joan Arévalo, president de la Comunitat Minera Olesana (imatge: cmineraolesana.es)

news-iconNotícia > Ambiental

Joan Arévalo: “L'aigua és un nínxol de l'economia social, on es treballa pel servei i no pel guany"

Joan Arèvalo, de la Comunitat Minera Olesana, ens explica el model cooperatiu de la gestió de l'aigua a Olesa i presenta la plataforma Aigua.coop.

Aigua potable que surt d'una font. Font: Pixabay

news-iconNotícia > Internacional

Gota a gota, aigua per lluitar contra la desigualtat

Un grup de joves emprenedors ha creat Auara, un projecte que vol portar aigua potable a aquelles regions del món més desfavorides i que coincideix amb el Dia Mundial de l'Aigua.

L'Ebre a Tortosa (imatge: flickr/DanielGil)

news-iconNotícia > Ambiental

L'aigua, essencial per la vida: Dia Mundial de l'Aigua

El 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua. Enguany el lema “Aigua i Desenvolupament Sostenible" porta a reflexionar sobre la gestió d'aquest recurs mirant al futur. Diverses activitats t'apropen a l'aigua del teu entorn.

Dona, Àfrica rural i aigua

news-iconNotícia > Internacional

Dona, Àfrica rural i aigua

Coincidint amb el Dia de l'Aigua, Aigua per al Sahel organitza un seguit de conferències a Barcelona, amb la participació de Fatto Batenga Zeremy, de Burkina Faso.

Nens rentant-se les mans. Foto de La Nit de l'Aigua

news-iconNotícia > Internacional

Neda per la supervivència infantil!

La nit del divendres 22 de març diferents clubs de natació, piscines i espais esportius de la província de Barcelona obriran les seves portes per tal que hi puguis anar a nedar a favor dels drets dels infants. Ho fan en el marc de la campanya d'UNICEF La Nit de l'Aigua.

news-iconNotícia > Jurídic

Dia Mundial de l'Aigua:Entitats ecologistes denuncien la privatització d'aquest dret humà

El dia 22 de març es celebra el Dia Mundial de l’Aigua, en aquest marc, les entitats ecologistes han denunciat dues grans problemàtiques que afecten a aquest dret fonamental per la vida: la dificultat de l’accés mundial a aquest bé bàsic i les polítiques de privatització de la gestió dels recursos hídrics impulsada pel govern català.

La seguretat alimentària, eix del Dia Mundial de l'Aigua 2012

news-iconNotícia > Internacional

La seguretat alimentària, eix del Dia Mundial de l'Aigua

Una població mundial que creix, i les seves necessitats nutricionals, són els eixos del Dia Mundial de l'Aigua 2012. L'ús sostenible de l'aigua per l'agricultura i la salut haurà de ser un ítem prioritari, s'afirma des de Nacions Unides, ja que cal augmentar la producció agrícola per donar resposta a les necessitats alimentàries, i l'aigua potable és escassa a moltes zones, comprometent la salut.

test image

news-iconNotícia > Ambiental

L'ACA reconeix el treball de 12 entitats en el Dia Mundial de l'Aigua

En motiu del Dia Mundial de l'Aigua, l'Agència Catalana de l'Aigua ha reconegut un total de dotze entitats pels seus projectes de custòdia de l'entorn fluvial i el foment del voluntariat. A l'acte, desenvolupat a l'estany de Sils el 22 de març, també es va organitzar una plantada popular d'arbres i una visita guiada per l'estany.

test image

news-iconNotícia > Internacional

Celebració Mundial de l'Aigua, tema 2011: Aigua per a les Ciutats

L'Assemblea General de Nacions Unides va adoptar el 22 de desembre de 1993 la resolució per la qual cada 22 de març és declarat Dia Mundial de l'Aigua. Diverses ONG -Ecologistes en Acció, per exemple- commemoren el Dia.

test image

news-iconNotícia > Ambiental

FESTA DE L'AIGUA 2010 (L'Aigua, un tresor per tothom)

Per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua, l'Agència Catalana de l'Aigua, Administració adscrita al Departament de Medi ambient i Habitatge de la Generalitat, organitza el diumenge 21 de març, a la ciutat de Barcelona, la 12a edició de la Festa de l'Aigua. Hi hauran tallers, cercavila, espectacles i actuacions musicals en diversos escenaris, i sobre tot, aquest any podeu ser protagonistes de la festa participant activament al "Mural de l'Aigua".