Dia mundial de l'alimentació

Arròs.

news-iconNotícia > Internacional

El repte Zero Hunger reapareix en el Dia Mundial de l’Alimentació

La iniciativa va ser llençada per les Nacions Unides l’any 2012. L’objectiu, en la mateixa línia de l’Agenda pel Desenvolupament Sostenible 2030, és acabar amb la fam en 13 anys.

Font: flickr.com/photos/bancdelsaliments (CC)

news-iconNotícia > Internacional

El Banc dels Aliments de Barcelona obre les portes pel dia Mundial de l'Alimentació

L'entitat celebra l'efemèride amb una jornada de portes obertes i amb diversos actes per conscienciar sobre el malbaratament d'aliments. Ja és possible inscriure's com a voluntari per al Gran Recapte del 28 i 29 de novembre.

Font: pixabay.com

news-iconNotícia > Internacional

Dia Mundial de l'Alimentació 2014

2014 és "l'Any Internacional de l'Agricultura Familiar", tema que centrarà el dia Mundial de l'Alimentació d'enguany. D'aquesta manera es vol ressaltar la important contribució dels agricultors familiars a la seguretat alimentària mundial.

Pa apte per celíacs, degudament envasat per evitar la contaminació creuada

news-iconNotícia > Comunitari

Ajuts econòmics per a celíacs, una assignatura pendent

Amb motiu del dia Mundial de l’Alimentació, l' Associació Celíacs de Catalunya celebra una Jornada familiar, festiva i reivindicativa diumenge dia 19.

Imatge del concurs de cartells del Dia Mundial de l'Alimentació de la FAO.

news-iconNotícia > Comunitari

Recursos per a treballar el Dia Mundial de l'Alimentació

Aquest 16 d'octubre se celebra arreu del món el Dia Mundial de l'Alimentació, sota el lema “Les cooperatives agrícoles alimenten el món”. Aquí trobareu fonts d'informació sobre el tema i un recull de recursos educatius adequats per a contextos d'educació en el lleure.

Recollida d'aliments UB

news-iconNotícia > Social

Una de cada cinc persones és pobra a Catalunya

La Universitat de Barcelona vol contribuir en la millora de la situació i en la sensibilització de la comunitat universitària organitzant una campanya de recollida d’aliments conjuntament amb la Fundació Banc dels Aliments. El col·lectiu més afectat és la població major de 65 anys.

test image

news-iconNotícia > Social

El dret a l'alimentació és vulnerat per a 1.000 milions de persones

El dissabte dia 16 d’octubre es celebra el Dia mundial de l’Alimentació 2010, impulsat per la FAO i pel qual s’ha triat el lema “Units contra la fam” amb l’objectiu de "reconèixer els esforços realitzats en la lluita contra la fam al món a nivell nacional, regional i internacional".