Entrevistes

Revista Xarxanet 2016

news-iconNotícia > General

El més llegit a xarxanet durant el 2016!

Un any més des de Xarxanet.org us oferim aquesta revista en format digital que recull els principals recursos, notícies i articles d'opinió que més lectures van tenir durant l'any 2016.

Experiència voluntària. Font: Gerard Sesé

news-iconNotícia > General

Les millors experiències de voluntariat

Aventura, empatia, altruisme, compromís: són algunes de les paraules per definir el voluntariat. T'oferim un recull d'experiències que demostra com l'Energia Voluntària construeix dia a dia un món millor.

test image

news-iconNotícia > Cultural

L’associacionisme s’ha de sentir còmode amb el CPCPTC

El nou director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Lluís Puig va concedir una entrevista a la revista digital “Tornaveu” que es va publicar el proppassat 7 de març. Puig que ja va treballar al Centre anteriorment al seu nomenament, va conèixer el moviment associatiu cultural a partir de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

test image

news-iconNotícia > Cultural

Acaba el cicle d’entrevistes “La cultura popular vista per...” amb una conversa amb el músic Miquel Gil

Aquest cicle de dotze entrevistes sobre cultura popular realitzades a dotze personalitats no directament relacionades amb la cultura popular ha estat una producció del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, en col.laboració amb Vilaweb i amb el suport de Comunicàlia. L’enregistrament es realitzarà avui dimecres 19 de gener a les set de la tarda.

test image

news-iconNotícia > Cultural

Ventura Pons al cicle “La cultura popular vista per...”

El proper dimarts, 21 de setembre, es realitzarà la setena sessió del cicle “La cultura popular vista per...” una proposta destinada a crear debat i opinió a l’entorn de la cultura popular. En aquesta ocasió el convidat serà el director de cinema Ventura Pons.

test image

news-iconNotícia > Cultural

Antoni Carné, president de l’Ens de Comunicació Associativa a GràciaMonTV

El periodista Esteve Camps de la TV de Gràcia entrevista a Antoni Carné, President de l’ENS DE COMUNICACIO ASSOCIATIVA. Carné explica què és aquesta entitat, quins són els seus objectius i quin és el paper de moviment associatiu a Catalunya en el context actual.

test image

news-iconNotícia > Cultural

Entrevista a Isona Passola, productora de cinema

«El pensament centralista ha ensenyat el llautó»
Reproduïm una entrevista realitzada a aquesta productora de cinema, publicada al número 2 de la revista digital quinzenal TORNAVEU

test image

news-iconNotícia > Cultural

Conversa amb Lluís Virgili i Farrà, director musical i pedagog català. Un punt de referència obligat quan es parla del cant coral a Catalunya.

L'aportació a la pedagogia musical catalana de Lluís Virgili i Farrà quedà palesa entres d’altres aspectes amb les 34 edicions dels Cursos Internacionals de Música que cada estiu organitzava a les terres de Lleida, així com en la direcció de l’Orfeó Lleidatà.

A les eleccions del 1980 fou escollit diputat al Parlament de Catalunya, i rebé el 1984 la Creu de Sant Jordi entre d’altres reconeixements. Aquesta entrevista ha estat publicada a la revista AURORA núm. 62, Tardor de 2009.