Entrevistes

Revista Xarxanet 2016

news-iconNotícia > General

El més llegit a xarxanet durant el 2016!

Un any més des de Xarxanet.org us oferim aquesta revista en format digital que recull els principals recursos, notícies i articles d'opinió que més lectures van tenir durant l'any 2016.

news-iconNotícia > Cultural

L’associacionisme s’ha de sentir còmode amb el CPCPTC

El nou director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Lluís Puig va concedir una entrevista a la revista digital “Tornaveu” que es va publicar el proppassat 7 de març. Puig que ja va treballar al Centre anteriorment al seu nomenament, va conèixer el moviment associatiu cultural a partir de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

news-iconNotícia > Cultural

Ventura Pons al cicle “La cultura popular vista per...”

El proper dimarts, 21 de setembre, es realitzarà la setena sessió del cicle “La cultura popular vista per...” una proposta destinada a crear debat i opinió a l’entorn de la cultura popular. En aquesta ocasió el convidat serà el director de cinema Ventura Pons.

news-iconNotícia > Cultural

Antoni Carné, president de l’Ens de Comunicació Associativa a GràciaMonTV

El periodista Esteve Camps de la TV de Gràcia entrevista a Antoni Carné, President de l’ENS DE COMUNICACIO ASSOCIATIVA. Carné explica què és aquesta entitat, quins són els seus objectius i quin és el paper de moviment associatiu a Catalunya en el context actual.