Equitat

news-iconNotícia > Comunitari

Carles Barba: "Cal que el model educatiu promogui i integri les oportunitats que avui són fora de l’ensenyament reglat"

Entrevistem a en Carles Barba, director de l'aliança 'EDUCACIÓ360. Educació a temps complet' sobre aquesta iniciativa que neix perquè tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida.

Bànner de la jornada

news-iconNotícia > Projectes

4a Jornada DDiPAS: ‘Temps i tercer sector: construïm entitats sostenibles i eficaces’

El proper 16 de març de 16:30h a 20h tindrà lloc aquesta jornada organitzada per Dones Directives i Professionals de l'Acció Social que tractarà de l'eficàcia del temps en el tercer sector.

Equitat de Gènere - Font: Carmen Castro

news-iconNotícia > Projectes

IV Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere

El Premi és un un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones. El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 1 de març.

Nenes iraquianes a l'escola

news-iconNotícia > Internacional

Per què les nenes han d'anar a l'escola?

Unicef ha realitzat recentment un estudi sobre l'educació i l'equitat d'on en podem extreure 6 fets que demostren que l'educació per les nenes té un impacte positiu no només en elles sinó en tota la societat.

Una de les imatges de l'informe d'UNICEF

news-iconNotícia > Internacional

Els països empobrits destinen més diners a l'educació dels més rics

Un informe d'UNICEF assenyala que als països més pobres el 46% del pressupost d'educació va destinat al 10% més instruït i benestant.

Portada del Dossier

news-iconNotícia > Econòmic

No prestar serveis a qui més ho necessita, ens fa més desiguals

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social ha publicat el dossier Imposició i equitat, un estudi elaborat per la professora d’Hisenda Pública a la UB, Maite Vilalta, sobre els impostos, la redistribució de la riquesa i la lluita contra les desigualtats.

news-iconNotícia > Jurídic

Equitat entre dones i homes a la cooperació

La Direcció General de Cooperació presenta les Directrius d’equitat entre dones i homes a l’àmbit de la cooperació catalana.

news-iconNotícia > Comunitari

Presentació del Projecte Canviem-ho per a promoure la equitat de gènere

El proper 3 de març a les 18 h. a la Sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona, carrer Regomir 3 de Barcelona, tindrà lloc la presentació del Projecte Canviem-ho.

A l’acte serà presentat per la Regidora de Dones i Joventut, Elsa Blasco i Riera. L’Oriol Ginés i la Bàrbara Roig s’encarregaran de presentar el projecte i la web.