Espectacles

Un dels espectacles de sala que s'han pogut veure al FITI

news-iconNotícia > Social

Tot a punt per una nova edició del Festival Internacional de Teatre Integratiu

Aquest esdeveniment que té lloc cada dos anys a Santa Coloma de Gramenet vol donar l’oportunitat de viure l’experiència artística a persones amb capacitats diferents.

Arriba la 7a edició de La iMAGInada

news-iconNotícia > Social

Arriba la 7a edició de La iMAGInada

Tarragona viurà durant quatre dies activitats per a tots els públics amb una variada programació sociocultural i artística.

Imatge dels programes de mà de l'Espai A

news-iconNotícia > Cultural

Tot preparat per la nova temporada de l’Espai A

La quarta temporada de la Xarxa d’arts escèniques amateurs comença el dia 1 de febrer, però abans es presentarà en un acte inaugural a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

news-iconNotícia > Comunitari

Espai A: 18 ateneus i 51 propostes presentades

La convocatòria per presentar-se a la quarta temporada de la Xarxa d’arts escèniques amateurs es va tancar amb un total de 51 propostes presentades i 18 ateneus.

Imatge promocional de 'La Força', nou espectacle del Grup de Teatre de Femarec

news-iconNotícia > Cultural

La Companyia de Teatre de Femarec torna amb ‘força’

La Companyia de Teatre Femarec estrena La Força el 3 de desembre al Casino Aliança de Poble Nou. Comptem amb la vostra participació a l'estrena solidària i garantir la continuïtat del projecte. Entre tots sumarem forces!

Sant Jordi al Raval 2013

news-iconNotícia > Comunitari

Entitats, intercanvi de llibres i espectacles, al Sant Jordi del Raval

70 entitats del barri, així com centres educatius, comerciants i veïnat celebraran la diada de Sant Jordi a la Rambla del Raval. El 23 d'abril i durant tot el dia, hi haurà tallers oberts i espectacles.

Imatge dels pastorets de Calaf

news-iconNotícia > Cultural

Infants nounats en la nova temporada de pastorets

Infants acabats de néixer tindran el paper principal de nen Jesús en algunes de les representacions de la nova temporada dels tradicionals pastorets nadalencs. En concret, els espectacles de Mataró, Navarcles, Súria i Balsareny inclouran infants amb pocs dies de vida.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Espectacles i tallers per a la sensibilització

SETEM Catalunya posa a l’abast de tothom la possibilitat d’incorporar als actes públics, fires, jornades o altres esdeveniments diferents espectacles i tallers adreçats a sensibilitzar entorn el consum responsable.

test image

news-iconNotícia > Cultural

La innovació en cultura popular, becada

5.000 euros és la dotació d’una beca per a la producció d’un espectacle de Cultura Popular. Aquest projecte està impulsat entre d’altres per la Fundació Jaume Casademont.

test image

news-iconNotícia > Comunitari

FUDINCA engega un projecte d’educació per al desenvolupament dirigit al món del lleure

Des de la Fundació d'Infermeria Catalana (FUDINCA) han creat un projecte adreçat a esplais i agrupaments escoltes de la ciutat de Barcelona que vol treballar l’educació per al desenvolupament (EpD).

test image

news-iconNotícia > Cultural

Fira Mediterrània d'espectacles d'arrel, a Manresa

Del 4 al 7 de novembre Manresa acollirà la 13a edició de la Fira Mediterrània, un mercat de noves creacions artístiques, inspirades en la tradició catalana o aquella més comuna a la riba de la Mediterrània. Espectacles de música, teatre i dansa, xerrades i audiovisuals, jocs, circ i degustacions gastronòmiques conformen l'extens programa de la fira.

test image

news-iconNotícia > Comunitari

Apropa Cultura

Apropa Cultura és el programa socioeducatiu dels principals equipaments culturals adreçat als usuaris dels centres i serveis socials que treballen amb persones en risc d’exclusió social.

test image

news-iconNotícia > Jurídic

Presentació del Projecte de Reglament que desenvolupa la Llei 11/2009, de 6 de juliol, de regulació administrativa dels Espectacles públics i activitats recreatives.

El projecte de reglament de la Llei d'Espectacles simplifica tràmits, facilita les actuacions en directe, amplia els espais per als joves i reforça la seguretat dels locals.

test image

news-iconNotícia > Jurídic

Presentació de la nova Llei d'espectacles: importància de la normativa per les entitats dels Tercer Sector

S’ha presentat a Tortosa la nova Llei d’espectacles. Es tracta de la Llei 11/2009 de 26 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives, que va entrar en vigor el passat 3 d’agost. És una llei que neix amb la pretensió de regular tot allò que tingui relació amb els espectacles i activitats recreatives que es facin a Catalunya, incidint amb una nova filosofia de treball conjunt i coordinat entre les administracions públiques i els Ajuntaments, amb competència en aquesta matèria.

test image

news-iconNotícia > Cultural

12a Mediterrània. Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional.

Del 5 al 8 de novembre els carrers de Manresa s'ompliràn de vida amb l'arribada de la 12a edició de la Fira de la Mediterrània, fira d'espectacles d'arrels tradicionals. L'objectiu d'aquest esdeveniment és facilitar la contractació dels espectacles programats per part dels programadors inscrits. El nombre de propostes artístiques acostuma a girar al voltant del centenar.