Espectacles

Arriba la 7a edició de La iMAGInada

news-iconNotícia > Social

Arriba la 7a edició de La iMAGInada

Tarragona viurà durant quatre dies activitats per a tots els públics amb una variada programació sociocultural i artística.

Imatge promocional de 'La Força', nou espectacle del Grup de Teatre de Femarec

news-iconNotícia > Cultural

La Companyia de Teatre de Femarec torna amb ‘força’

La Companyia de Teatre Femarec estrena La Força el 3 de desembre al Casino Aliança de Poble Nou. Comptem amb la vostra participació a l'estrena solidària i garantir la continuïtat del projecte. Entre tots sumarem forces!

Sant Jordi al Raval 2013

news-iconNotícia > Comunitari

Entitats, intercanvi de llibres i espectacles, al Sant Jordi del Raval

70 entitats del barri, així com centres educatius, comerciants i veïnat celebraran la diada de Sant Jordi a la Rambla del Raval. El 23 d'abril i durant tot el dia, hi haurà tallers oberts i espectacles.

news-iconNotícia > Projectes

Espectacles i tallers per a la sensibilització

SETEM Catalunya posa a l’abast de tothom la possibilitat d’incorporar als actes públics, fires, jornades o altres esdeveniments diferents espectacles i tallers adreçats a sensibilitzar entorn el consum responsable.

news-iconNotícia > Comunitari

FUDINCA engega un projecte d’educació per al desenvolupament dirigit al món del lleure

Des de la Fundació d'Infermeria Catalana (FUDINCA) han creat un projecte adreçat a esplais i agrupaments escoltes de la ciutat de Barcelona que vol treballar l’educació per al desenvolupament (EpD).

news-iconNotícia > Cultural

Fira Mediterrània d'espectacles d'arrel, a Manresa

Del 4 al 7 de novembre Manresa acollirà la 13a edició de la Fira Mediterrània, un mercat de noves creacions artístiques, inspirades en la tradició catalana o aquella més comuna a la riba de la Mediterrània. Espectacles de música, teatre i dansa, xerrades i audiovisuals, jocs, circ i degustacions gastronòmiques conformen l'extens programa de la fira.

news-iconNotícia > Comunitari

Apropa Cultura

Apropa Cultura és el programa socioeducatiu dels principals equipaments culturals adreçat als usuaris dels centres i serveis socials que treballen amb persones en risc d’exclusió social.

news-iconNotícia > Jurídic

Presentació del Projecte de Reglament que desenvolupa la Llei 11/2009, de 6 de juliol, de regulació administrativa dels Espectacles públics i activitats recreatives.

El projecte de reglament de la Llei d'Espectacles simplifica tràmits, facilita les actuacions en directe, amplia els espais per als joves i reforça la seguretat dels locals.

news-iconNotícia > Jurídic

Presentació de la nova Llei d'espectacles: importància de la normativa per les entitats dels Tercer Sector

S’ha presentat a Tortosa la nova Llei d’espectacles. Es tracta de la Llei 11/2009 de 26 de juliol, de regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives, que va entrar en vigor el passat 3 d’agost. És una llei que neix amb la pretensió de regular tot allò que tingui relació amb els espectacles i activitats recreatives que es facin a Catalunya, incidint amb una nova filosofia de treball conjunt i coordinat entre les administracions públiques i els Ajuntaments, amb competència en aquesta matèria.

news-iconNotícia > Cultural

12a Mediterrània. Fira d'Espectacles d'Arrel Tradicional.

Del 5 al 8 de novembre els carrers de Manresa s'ompliràn de vida amb l'arribada de la 12a edició de la Fira de la Mediterrània, fira d'espectacles d'arrels tradicionals. L'objectiu d'aquest esdeveniment és facilitar la contractació dels espectacles programats per part dels programadors inscrits. El nombre de propostes artístiques acostuma a girar al voltant del centenar.