Finançament públic

calendari.jpg

news-iconNotícia > Projectes

Calendari de convocatòries de finançament anuals 2018

Us agradaria tenir en un sol document les principals convocatòries de finançament que es repeteixen any rere any per tal de no perdre-us-en cap?

transparència.evagea (flickr)

news-iconRecurs > Projectes

Les obligacions en matèria de transparència per accedir a fons públics

Us expliquem quines elements heu de tenir en compte per poder accedir a les convocatòries d’ajut de les administracions públiques.

Pagament diners_font:elsingulardigital.com

news-iconRecurs > Econòmic

El mecanisme extraordinari de pagament de deutes de les AAPP

La Generalitat de Catalunya s'ha adherit al fons creat per l'Estat Espanyol per finançar els pagaments als proveïdors. Dins d'aquest mecanisme, s'inicia la primera fase en la qual les entitats creditores de les Administracions Públiques podran garantir el cobrament de determinats deutes pendents.

Imatge món

news-iconNotícia > Jurídic

Les entitats demanen més contractes públics en lloc de subvencions

Enfront de la situació econòmica actual les entitats del Tercer Sector demanen a les administracions més contractació en lloc d’haver de dependre d’ajuts o finançament públic.

Un bitllet de la T-10

news-iconNotícia > Comunitari

La societat civil reacciona davant la pujada de les tarifes del transport públic

A partir de l'1 de gener la T-10 costarà un euro més. Així ho ha fet saber el Govern català i les reaccions no s'han fet esperar. Diverses entitats, la síndica de greuges de Barcelona, sindicats i usuaris/àries ha expressat el seu rebuig i preocupació per les noves tarifes de transport públic i han començat a sorgir crides a mobilitzacions.

Imatge de Poyatos al XIV Congrés del Voluntariat

news-iconNotícia > Econòmic

La Plataforma del Voluntariat reclama una Llei sobre el Tercer Sector

El president de la plataforma alerta també que els impagaments de les Comunitats Autònomes estan posant en perill a les ONG d'acció social i el treball de milers de voluntaris.