Formació online

Engranatges de la comunicació 2.0

news-iconNotícia > Formació

Millora la comunicació de la teva entitat amb l'Escola de tardor del Teb

El Teb, entitat que utilitza la tecnologia com a eina de transformació social, oferirà durant els mesos d'octubre i novembre dues formacions online reconegudes pel PFAVC: el curs avançat de blogs i eines 2.0, i el curs de Comunicació 2.0.

Dues dones assegures a un sofà rient

news-iconNotícia > Informàtic

Necessites un cop de mà per preparar les formacions online de la teva entitat?

Aplegar els voluntaris i voluntàries de la teva entitat en un lloc i hora concrets pot resultar complicat. La formació en línia pot ser la solució perfecta. La DGACC t'ofereix acompanyament i la plataforma per crear els teus cursos!

E-learning. Font: Flickr

news-iconNotícia > Internacional

L'e-learning: 7 eines per aprendre a través de les pantalles

Les plataformes d'educació a distància, sovint iniciatives sense afany de lucre, ofereixen una nova manera de formació en línia a través d'aules d'aprenentatge virtual.

Font: Fundació Pere Tarrés

news-iconNotícia > Formació

Aquest juliol, no perdis el vol!

La Fundació Pere Tarrés organitza per aquest estiu un ampli ventall de cursos e-learning destinats a estudiants o treballadors que vulguin reciclar o actualitzar els seus coneixements.

Formació virtual. Imatge Creative Commons

news-iconNotícia > Formació

Nous cursos de gestió de socis i comptabilitat

Suport Associatiu ofereix una nova edició dels cursos online per a l’ús i aprofitament dels seus programes informàtics de Gestió de Socis i de Comptabilitat.

Document antic. Font: storebukkebruse (flickr.com)

news-iconNotícia > Informàtic

KIOSC, un espai amb continguts didàctics de cooperació

La UOC té en funcionament l'espai digital KIOSC, una web que permet accedir lliurement a una selecció de material de formació i continguts didàctics relacionats amb la cooperació en el desenvolupament.

news-iconNotícia > Formació

Els professors/ores esdevenen alumnes, a les escoles d'estiu

Diverses entitats ofereixen durant l'estiu cursos adreçats als professors i professores de primària i secundària, que aprofiten les vacances estivals per aprendre a fer servir noves eines TIC o per millorar les estratègies pedagògiques.