Gestió de projectes

Imatge gràfica del crowdfunding.

news-iconNotícia > Informàtic

CommonsCloud engega una campanya de cofinançament per impulsar l'eina de programari lliure

La plataforma col·laborativa ha llençat una crida de crowdfunding a Goteo en el marc del programa d’emprenedoria social #Conjuntament.

La Xarxa de Custòdia del Territori ofereix un manual de bones pràctiques per als projectes de custòdia

news-iconNotícia > Ambiental

Com implementar projectes de custòdia del territori?

La Xarxa de Custòdia del Territori facilita una guia i un manual de bones pràctiques amb aspectes clau, reptes i recomanacions per a la gestió de projectes de conservació amb custòdia del territori.

diagrama de gantt

news-iconNotícia > Informàtic

5 alternatives de Trello basades en el programari lliure

Aquestes alternatives de Trello són de programari lliure i per tant, podem accedir als seus fitxers fonts. Algunes d’elles tenen moltes més funcionalitats que Trello.

5 eines per gestionar projectes. Imatge de VFS Digital Design (Llicència d'ús CC BY 2.0)

news-iconNotícia > Informàtic

5 eines per gestionar projectes

Les entitats petites hauran començat a gestionar projectes amb un full de càlcul, però arribarà un moment que el full de càlcul es farà petit. Mitjançant aquest llistat coneixereu diferents eines de gestió de projectes.

Gestiona els teus projectes amb RedBooth!

news-iconRecurs > Informàtic

Gestiona els teus projectes amb RedBooth!

RedBooth és l'antic TeamBox però amb molts canvis interessants. Mitjançant aquesta aplicació podreu gestionar projectes, tasques i comunicar-vos amb l'equip.

Planificació i seguiment de projectes

news-iconNotícia > Formació

Planificació i seguiment de projectes

Torre Jussana organitza el proper mes de febrer una formació presencial adreçada a ensenyar als assistents a planificar l'execució i fer el seguiment de les seves tasques.

Gestió de projectes

news-iconNotícia > Formació

3 formacions sobre la realització i la gestió de projectes

Durant el mes de novembre tenen lloc tres cursos organitzats pel Centre d'Estudis de l'Esplai sobre com realitzar un projecte d'aprenentatge i servei i com dissenyar i gestionar un projecte.

news-iconNotícia > Formació

Metodologies per a la planificació i gestió de projectes

L'objectiu general del curs és conèixer els elements i instruments bàsics per planificar, dissenyar i gestionar adequadament projectes europeus a través de la seva aplicació pràctica.

news-iconNotícia > Formació

Curs "Eines socials digitals aplicades a la gestió de projectes"

Aquest curs vol fer conèixer i donar utilitat a aquells recursos digitals que serveixen per a elaborar i presentar projectes personals i professionals, i millorar les capacitats i habilitats professionals mitjançant l’ús de les eines digitals.

news-iconNotícia > Formació

Disseny i gestió de projectes

El curs, que tindrà lloc el 3, 5 i 10 de febrer a Barcelona, té com a objectiu estudiar els mètodes i instruments més comuns per elaborar projectes i valorar el seu impacte.

news-iconNotícia > Formació

Taller de gestió de projectes de canvi a les organitzacions

La formació tindrà lloc el proper 19 de gener de 2015 a Barcelona i té com a objectiu donar resposta a les situacions d’incertesa.

Eines pràctiques per a la planificació i gestió de projectes europeus

news-iconNotícia > Formació

Curs 'Eines pràctiques per a la planificació i gestió de projectes europeus'

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs (COLPIS) enceta la dotzena edició d'aquest curs, que té per objectiu conèixer els elements i instruments bàsics per planificar, dissenyar i gestionar adequadament projectes europeus a través de la seva aplicació pràctica.

Font: creixement_Felipe_Perucho flickr

news-iconNotícia > Formació

Curs superior de gestió de projectes en entitats sense ànim de lucre

La Universitat de Barcelona ofereix una formació superior per dotar als alumnes de les competències necessàries per liderar un equip i dur a bon port un projecte social.

Gestió de projectes de dinamització econòmica

news-iconNotícia > Formació

Gestió de projectes de dinamització econòmica

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya posa en marxa aquest curs, que es fonamenta en els principis de la planificació estratègica i de la gestió de xarxes d'agents dels territoris.

laberint de SISOR (flickr)

news-iconNotícia > Formació

Com fer un projecte?

Suport Associatiu organitza un curs adreçat a formar a persones encarregades de la gestió diària de l’entitat per a poder dissenyar i gestionar projectes.

Imatge jornada enfortiment capacitats financeres. Font: Taula Tercer Sector

news-iconNotícia > Econòmic

La Taula del Tercer Sector impulsa un fons per facilitar el finançament a les entitats

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social va celebrar el passat 12 de juny a l'auditori de l'ONCE a Barcelona una jornada amb diversos experts amb l'objectiu d'enfortir les capacitats financeres del tercer sector social.

news-iconNotícia > Formació

Curs 'Metodologies per a la planificació i gestió de projectes'

Avui dia el treball per projectes és una constant en la feina diària d'organitzacions i professionals. Una correcta i acurada planificació i gestió dels mateixos és fonamental per al seu èxit.

news-iconNotícia > Formació

Curs 'La redacció de projectes: anàlisi dels problemes, definició d'objectius i resultats esperats'.

Novament en l'oferta formativa del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya impulsem l'àrea de gestió de projectes com a un àmbit d'aprenentatge fonamental dins del desenvolupament de tot professional.

Imatge d'Avalon

news-iconNotícia > Formació

Gestió participativa de projectes i fonts de finançament per a entitats

Avalon posa en marxa un curs per reforçar les capacitats de les ONGs per poder desenvolupar projectes de cooperació i d'educació pel desenvolupament, així com provocar la reflexió al voltant de les temàtiques proposades.

Logotip d'Avalon

news-iconNotícia > Projectes

Nou servei d'Avalon: Elaboració i gestió de projectes

L'associació Avalon posa a disposició de les entitats del Tercer sector el nou servei d'Elaboració i gestió de projectes que presenta dues modalitats: 1) Elaboració i gestió del cicle del projecte i 2) Acompanyament a entitats

Calculadora amb monedes. Font: Images_of_Money (Flickr)

news-iconRecurs > Econòmic

La comptabilitat de costos

Les entitats no lucratives sovint tenen la necessitat de poder quantificar el resultat concret d'un projecte, una secció o un departament dins de la comptabilitat general de l'entitat. La manera de poder fer-ho és portar una comptabilitat per centres de cost, en la qual es faci una correcta assignació de les despeses entre cadascun d'aquests centres. En aquest recurs es veurà de quina manera s'han de definir, quins criteris de distribució són els més habituals i com podem analitzar el resultat de cada centre de cost per separat.

test image

news-iconNotícia > Formació

Curs de gestió del cicle de projectes

Enginyeria sense Fronteres i SETEM Catalunya, amb el suport d'Àgora Nord-Sud, organitzen un curs semipresencial sobre la planificació, gestió i avaluació de projectes. Es desenvoluparà de setembre a octubre, amb una primera fase de formació en línia i una segona de presencial.

Aquest curs ha estat cancel·lat.

test image

news-iconNotícia > Informàtic

Una eina de gestió de projectes gratuïta per a les entitats!

Teambox, una eina de gestió col·laborativa de projectes, es posa al servei de les associacions de manera gratuïta. L'objectiu d'aquesta campanya és ajudar a qui més ajuda!

test image

news-iconNotícia > Formació

Formació en elaboració de projectes

Avalon, dins la seva oferta formativa, ofereix a treballadors/ores i voluntaris/àries d'entitats sense ànim de lucre un curs de disseny, redacció i continguts de projectes de 12 hores de durada, que es desenvoluparà en tres sessions durant el mes de gener.

test image

news-iconNotícia > Formació

Curs de Gestió del Cicle de Projectes: "Identificació, planificació, gestió i avaluació participatives de projectes".

Setem Catalunya organitza un curs de gestió del cicle de projectes amb l'objectiu de facilitar el coneixement tècnic sobre la Gestió del cicle de projectes amb metodologies i eines participatives, emfatitzant experiències i casos concrets així com l'aplicació pràctica d'aquestes eines i metodologies.