Infancia en risc

Amin Sheikh en la seva visita a Barcelona

news-iconNotícia > Internacional

Amin Sheikh: "Vull crear una cafeteria-llibreria on puguin treballar els nens del carrer"

L'Amin coneix molt bé els carrers i estacions de Bombai. Hi va viure durant tres anys quan era un nen. Ara, somia amb ajudar altres nois que es troben en aquesta situació, creant una cafeteria-biblioteca.

Save the Children

news-iconNotícia > Social

I a mi "Qui em rescata?"

Un estudi de Save the Children denúncia que 2,5 milions de nens a Espanya viuen en risc de pobresa o exclusió social sota el lema "I a mi Qui em rescata?".

Nens a contrallum - Imatge de archangeldeb a Flickr

news-iconNotícia > Projectes

La pobresa infantil en 8 dades

Durant els últims mesos s'ha sentit a parlar molt de la pobresa infantil. Us oferim un recull de les 8 dades més importants per entendre aquesta problemàtica en base als estudis i informes publicats durant l'últim any.

Creu Roja

news-iconNotícia > General

La Creu Roja atén a 856.232 persones el 2011 a Catalunya

El passat dia 5 de juny, Creu Roja Catalunya va presentar la Memòria d'Activitats de l'any 2011 on es mostra un increment important de persones ateses.

test image

news-iconNotícia > Social

Simulador informàtic per avaluar situacions de risc en infants i adolescents

El Departament de Benestar i Família ha desenvolupat una aplicació per ajudar els professionals a fer les valoracions tècniques de situacions de risc en casos de maltractament d’infants i adolescents.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Ajuts a projectes socials adreçats a la infància

La Fundació Claror obre la VIa edició d’aquesta convocatòria adreçada a donar suport als projectes que tenen com a objectiu millorar les condicions de vida de la vida de la infància en risc.