Màrqueting

La transformació digital d'una entitat ha de ser una aposta transversal

news-iconNotícia > Informàtic

Només el 8% de les ONG tenen una estratègia per a la transformació digital

Un estudi de l'Institut d'Innovació Social d'ESADE i la Fundación PwC afirma que la transformació digital i els canvis que comporta són un repte per al tercer sector, així com una oportunitat per millorar el seu impacte i eficiència.

Dácil Borges, presidenta de Click That Matters

news-iconNotícia > Informàtic

Dácil Borges: "Amb el voluntariat corporatiu l'empresa aglutina al personal al voltant de valors comuns"

Click That Matters treballa per la digitalització del tercer sector, a través del voluntariat. Parlem amb la presidenta de la fundació, Dácil Borges, sobre la seva tasca i sobre el voluntariat corporatiu.

Google Analytics és una eina molt potent d'estadístiques web.

news-iconRecurs > Informàtic

Petit recurs per iniciar-se a Google Analytics

Google Analytics s'ha convertit en una eina molt completa per analitzar les visites al vostre lloc web. Amb aquest recurs entendreu com configurar mínimament l'eina.

news-iconOpinió

I si (no) parlem de diners?

Recentment, he participat en un cicle de tallers sobre el finançament de les entitats no lucratives, organitzades per finan3.

Logo de 1000friends

news-iconNotícia > General

Les empreses tenen l’obligació d’adquirir compromisos amb la societat

El passat mes de setembre va néixer 1000friends, una agència de comunicació especialitzada en responsabilitat social i màrqueting amb causa.

Megáfono en la playa. Font: music of the sun (Flickr)

news-iconRecurs > Formació

8 manuals per millorar la comunicació de l'entitat

Elaborar el pla de comunicació, posar en marxa una campanya de mobilització ciutadana, redactar una nota de premsa, etc. Aquests són alguns dels principals esculls que han d’afrontar les entitats.

Fira d'entitats. Font: Ajuntament d'Esplugues de Llobregat (Flickr)

news-iconNotícia > Formació

Màrqueting i comunicació low cost

La Fundació Pere Tarrés realitza a partir del 27 de juny una formació online on es donaran a conèixer recursos gratuïts o de baix cost que ajudin a visibilitzar la teva entitat.

news-iconNotícia > Formació

Nou curs: Màrqueting i Comunicació on-line de projectes i organitzacions

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya enceta aquest curs, nou en la programació formativa del Col·legi, amb l'objectiu de conèixer les eines de màrqueting i comunicació on-line i mostrar com fer-les servir de la millor forma en funció dels objectius de difusió del projecte.

test image

news-iconNotícia > Formació

Comunicació i màrketing low cost

La Fundació Pere Tarrés desenvolupa durant el mes de juliol aquesta formació on line adreçada a proporciona eines que facilitin el desenvolupament d’estratègies de comunicació i màrketing a les entitats sense ànim de lucre.