Màrqueting

news-iconEsdeveniment > Curs

Màrqueting LowCost

Menja’t l’estiu! Des de la Fundació Pere Tarrés estan oferint cursos breus d’especialització de diverses temàtiques: vetlladors/es escolars; mediació; fundraising; contenció emocional; dibuix infantil; gent gran; autisme, entre molts altres.

news-iconOpinió

I si (no) parlem de diners?

Recentment, he participat en un cicle de tallers sobre el finançament de les entitats no lucratives, organitzades per finan3.

Logo de 1000friends

news-iconNotícia > General

Les empreses tenen l’obligació d’adquirir compromisos amb la societat

El passat mes de setembre va néixer 1000friends, una agència de comunicació especialitzada en responsabilitat social i màrqueting amb causa.

Megáfono en la playa. Font: music of the sun (Flickr)

news-iconRecurs > Formació

8 manuals per millorar la comunicació de l'entitat

Elaborar el pla de comunicació, posar en marxa una campanya de mobilització ciutadana, redactar una nota de premsa, etc. Aquests són alguns dels principals esculls que han d’afrontar les entitats.

Fira d'entitats. Font: Ajuntament d'Esplugues de Llobregat (Flickr)

news-iconNotícia > Formació

Màrqueting i comunicació low cost

La Fundació Pere Tarrés realitza a partir del 27 de juny una formació online on es donaran a conèixer recursos gratuïts o de baix cost que ajudin a visibilitzar la teva entitat.

news-iconNotícia > Formació

Nou curs: Màrqueting i Comunicació on-line de projectes i organitzacions

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya enceta aquest curs, nou en la programació formativa del Col·legi, amb l'objectiu de conèixer les eines de màrqueting i comunicació on-line i mostrar com fer-les servir de la millor forma en funció dels objectius de difusió del projecte.