Màster

Dansa (Flickr)

news-iconRecurs > Formació

Recull de formacions on l’art és la clau del canvi social

Consulteu aquest recull de formacions que s’impartiran durant el curs 2017/2018 a les universitats i entitats catalanes.

Terapia vestibular by Haz Algo Más, flickr

news-iconRecurs > Formació

Recull de Màsters i Postgraus en l’àmbit de la discapacitat

Us oferim una selecció de màsters i postgraus organitzats per diferents universitats durant el curs 2017/2018 i adreçats a professionals de diferents disciplines que realitzen tasques d’intervenció amb les persones amb discapacitat.

Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació

news-iconNotícia > Formació

Vols ser especialista en desenvolupament i cooperació?

El Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació (UB) pretén seguir formant especialistes que puguin intervenir directament en la construcció d’estratègies de desenvolupament i relacions de cooperació.

Màster Educació, Globalització i Transformació Social

news-iconNotícia > Formació

El Màster on-line en Educació, Globalització i Transformació Social (UB) convoca la 3a edició

El 3 d'octubre de 2016 començarà la 3a edició del Màster en Educació, globalització i transformació social (60 crèdits), un títol propi de la Universitat de Barcelona que s'imparteix en modalitat a distància.

Cursos de formació a mestres (Font: FAS)

news-iconNotícia > Formació

Vols formar-te en cooperació per al desenvolupament i drets humans?

Si vols especialitzar-te en la cooperació, la cultura de pau i els drets humans, consulta el recull de màsters i postgraus de les universitats públiques catalanes per al curs vinent. Hi ha fins a 22 propostes.

news-iconNotícia > Formació

Màster en tècniques d'investigació social aplicada

Posem en marxa una nova edició, l'onzena, del Màster en Tècniques d'Investigació Social Aplicada (TISA), una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball, de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona i del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya. El dijous 19 de setembre, a les 19 hores, oferirem al Col·legi la segona sessió informativa.

IL3-UB. Institut de Formació Contínua. Universitat de Barcelona

news-iconNotícia > Formació

NOU Postgrau en Captació de Fons (Fundraising). Universitat de Barcelona (IL3-UB)

IL3-UB ha creat un nou programa formatiu enfocat a la captació de fons al 3er Sector. Un Postgrau presencial y amb un conveni de pràctiques curriculars molt especial que s'adapta als interessos i inquietuds dels participants.

Nens davant d'ordinadors a l'Índia. Font: Communities Rising (flickr.com)

news-iconNotícia > Formació

Un màster per innovar tecnològicament en cooperació

La Universitat Politècnica de Catalunya té en funcionament un màster gairebé únic a l'estat sobre Tecnologia per al Desenvolupament Humà i la Cooperació. Aquest mes de febrer s'obren les inscripcions per al curs 2013-2014.

news-iconNotícia > Formació

Últims dies per a preinscriure's al Màster/Postgrau TISA

El 28 de setembre finalitza el termini de preinscripció al Màster/Postgrau en Tècniques d'Investigació Social Aplicada (TISA), organitzat pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, l'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona.

Màster en Desenvolupament i Cooperació Internacional

news-iconNotícia > Internacional

Màster en Desenvolupament i Cooperació Internacional, a Lleida

El desenvolupament rural, item central d'aquest màster, ha estat, en les últimes dècades, una de les esferes d’actuació més importants de totes les agències de cooperació, en la mesura en què les teories de cada moment han sabut emfatitzar la necessitat de la transformació de les àrees rurals com a requisit indispensable.

Imatge: UPC

news-iconNotícia > Internacional

Nou màster en tecnologia pel desenvolupament i la cooperació internacional, de la UPC

Les àrees de tecnologia, sostenibilitat i cooperació pel desenvolupament es creuen en aquest màster proposat per l'Institut universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat (IS-UPC), conegut també com Institut de la Sostenibilitat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

test image

news-iconNotícia > Comunitari

IV edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

Aquest curs és la primera titulació oficial en matèria de joventut existent a Catalunya i a tot l’Estat espanyol. Està coordinat per la Universitat de Girona, amb el suport de la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família.

test image

news-iconNotícia > Formació

Màster sobre Món àrab i Islàmic de la Universitat de Barcelona

Aquesta és una formació interdisciplinària sobre la diversitat i complexitat del món àrab i islàmic, fent èmfasi en la seva història, cultura, societat i llengua. La segona fase de preinscripció es tanca el proper 23 de setembre.

test image

news-iconNotícia > Formació

Màster en Polítiques de Cooperació Internacional al Desenvolupament (Màster Eurocoop)

L’Institut Universitari d’Estudis Europeus (IUEE) organitza el Màster en Polítiques de Cooperació Internacional al Desenvolupament (Màster Eurocoop).

test image

news-iconNotícia > Formació

Màster en Teoria i Pràctica de la Interculturalitat

Aquest màster semipresencial és una proposta professionalitzadora relacionada amb la interculturalitat i el treball comunitari que incorpora tres dels àmbits més importants en què actualment es realitza el treball amb les persones estrangeres: educatiu, sociolaboral i d’acollida.

test image

news-iconNotícia > Internacional

49a edició del Postgrau en Desenvolupament Internacional

Just desprès d'aquest agost, l'1 de setembre, comença el període d'inscripció per la 49a edició del Postgrau, que es realitzarà de principis d'octubre fins a mitjans d'abril de 2011. L'organitzen la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Setem-Catalunya. El mateix dimecres 1 de setembre a les 19 h, a la seu de SETEM-Catalunya (Bisbe Laguarda 4, Barcelona), tindrà lloc la sessió informativa. El pròxim curs de tardor/hivern es realitzarà de principis d'octubre del 2010 a mitjans d'abril del 2011.

test image

news-iconNotícia > Formació

Màster en gestió de la immigració

La Universitat Pompeu Fabra ofereix aquest Màster en gestió de la immigració que es durà a terme de setembre a juny del proper curs acadèmic 2010-2011.

test image

news-iconNotícia > Formació

4a edició del Màster en Desenvolupament Humà Sostenible

La Universitat de Girona ha obert el periode d'inscripció de la IV edició del Màster en Desenvolupament Humà Sostenible, Globalització i Desenvolupament Local. Es durà a terme en modalitat semipresencial i amb el sistema de crèdits europeus, entre el 21 de setembre de 2010 i el 30 de juny de 2011.