Malalties del cor

Port Aventura acollirà la IV Festa del Cor

news-iconNotícia > Social

Port Aventura acollirà la IV Festa del Cor

La Fundació SHE i l’AACIC CorAvant uneixen les seves forces per recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels infants i joves afectats per malalties cardiovasculars.

news-iconNotícia > Projectes

La Marató de Tv3 recapta 8.864.016€ per fer front a les malalties del cor

La 23a edició de la Marató de Tv3, destinada a les malalties del cor, s'apropa a la xifra rècord de recaptació de l'any passat i demostra que la població catalana continua sent tan solidària com sempre.

Cursa de la UAB 2013

news-iconNotícia > General

Prop de 200 persones de la UAB i la UB faran voluntariat per La Marató

Voluntariat UB i la FAS són les dues entitats universitàries que coordinen les persones voluntàries que faran possible la cursa 10KmRACC2014 i la Cursa de La UAB, que se celebraran el proper 14 de desembre en suport de La Marató.

news-iconNotícia > Projectes

Les malalties del cor centraran La Marató de TV3

La 23a edició de La Marató de TV3 es farà el diumenge 14 de desembre i es dedicarà a les malalties del cor, una de les principals causes de mort al món i també a Catalunya.

news-iconNotícia > Projectes

La Marató de TV3 busca 2.000 voluntaris

Entre el 5 i el 20 de novembre podeu inscriure-us com a voluntaris de la Marató de TV3 del proper 14 de desembre, dedicada a les malalties del cor.

Font: Marató de TV·

news-iconNotícia > Projectes

La Marató de Tv3 es posa en marxa

A partir del proper 5 de novembre començarà el termini d’inscripció per participar a La Marató de TV3. L’edició d’enguany està dedicada a les malalties del cor.

Malalties del cor

news-iconNotícia > Social

Concurs per sensibilitzar els joves en les malalties del cor

La Universitat del Bages i la Mútua Manresana convoquen el concurs 'Posa-hi el cor' per col·laborar amb la Marató de TV3.

Xarxa de pàdel

news-iconNotícia > Comunitari

Jo també sóc un as de cors

Un torneig de pàdel solidari per als infants i joves amb malalties de cor, aquesta és la darrera activitat organitzada en favor de l’Associació de Cardiopaties Congènites i la Fundació Coravant.

news-iconNotícia > Social

L’AACIC celebra 15 anys

La primera associació de famílies amb fills i filles amb cardiopatia congènita que hi va haver a tot l’Estat espanyol ja té 15 anys. L’Associació de Cardiopaties Congènites (AACIC) ha aprofitat la celebració del Dia Internacional de les cardiopaties Congènites per celebrar el seu aniversari.