Opinió

Revista Xarxanet 2016

news-iconNotícia > General

El més llegit a xarxanet durant el 2016!

Un any més des de Xarxanet.org us oferim aquesta revista en format digital que recull els principals recursos, notícies i articles d'opinió que més lectures van tenir durant l'any 2016.

Qüestionari de les persones usuàries.

news-iconNotícia > General

Ajuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya una panera solidària!

A xarxanet.org volem saber l'opinió de la gent que ens llegeix per tal de continuar millorant el portal. Només per col·laborar i omplir el qüestionari entrareu en el sorteig de 2 lots solidaris de la Fundació Grup Tercer Món Mataró.

Crop de la secció d'opinió

news-iconNotícia > General

Estrenem nova secció d'opinió!

L'espai substitueix el bloc amb l'objectiu de seguir fomentant el debat sobre l'associacionisme i el voluntariat.

news-iconOpinió

I tu, què en penses?

Què en penses del tercer sector? I del món del voluntariat? I de les entitats que mouen el país? I de les ONG que treballen incansablement? Què en penses de la renovació a les juntes directives, de la captació de fons, dels reptes del sector...? Volem saber què en pensen les entitats de si mateixes.

panera solidària

news-iconNotícia > General

Ajuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya una panera solidària!

Xarxanet.org vol saber l'opinió dels seus visitants i usuaris per tal de continuar millorant el portal. Només per col·laborar i omplir el qüestionari entraràs en el sorteig de 2 lots solidaris d'Oxfam Intermón.

news-iconNotícia > General

La teva opinió té premi

La Comissió de l'Agenda Llatinoamericana convoca el segon Premi a l'Opinió Escrita per a un article relacionat amb la propietat i la desigualtat, des d'una perspectiva crítica i constructiva.

Foto d'una dona. Imatge CC BY-NC-SA 2.0 de Rodrigo Sepúlveda (Flickr)

news-iconNotícia > Projectes

Es crea una plataforma de dones expertes per ampliar la seva presència als mitjans

A través de la Plataforma Expertas, més de 200 dones especialistes en diferents àmbits es posen a disposició dels mitjans de comunicació per tal de potenciar-hi la seva visibilitat.

Imatge de lluistt a Instagram

news-iconNotícia > General

Els 10 posts d'opinió més llegits del bloc de xarxanet.org durant 2013

Reptes associatius, estratègia, avaluació, impacte, conflictes, fussions, 10 anys de xarxanet.org, etc. Aquests són alguns dels temes que més han interessat durant el 2013 al bloc de xarxanet.org!

Ajuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya un lot solidari!

news-iconNotícia > General

Ajuda'ns a millorar xarxanet.org i guanya un lot solidari!

Xarxanet.org vol saber l'opinió dels seus visitants i usuaris per tal de continuar millorant el portal. Només per col·laborar i omplir el qüestionari entraràs en el sorteig de 3 lots solidaris d'Intermón Oxfam.

Broken Glass- de sheeshoo a flickr

news-iconNotícia > General

A propòsit de la fusió de les Federacions d’ONG: una lloança i una autocrítica

En aquest nou post, Jordi Armadans reflexiona entorn a a la unió de les tres Federacions Catalanes d’ONG (de Pau, de Drets Humans i de Desenvolupament). Podeu llegir el post al bloc de xarxanet.org.

Diana

news-iconNotícia > General

Enquesta: Quin és el repte que el tercer sector ha d'abordar prioritàriament?

La setmana passada xarxanet.org va posar en marxa una nova secció "L'enquesta setmanal". Aquesta setmana es planteja una pregunta en referència als reptes del sector. Respon a l'enquesta!