Pla estratègic

Com fer el pla estratègic de les xarxes socials de l'entitat

news-iconNotícia > Informàtic

Com fer un pla estratègic per les xarxes socials de l'entitat

Les xarxes socials s'han convertit en un dels primers canals de comunicació de les entitats, associacions i ONG. Per comunicar correctament, cal crear un pla estratègic per les xarxes socials.

Post-it. Font: Aiesecgermany (Flickr)

news-iconRecurs > Projectes

Com realitzar un diagnòstic estratègic

Us proposem 4 exercicis que us ajudaran a reflexionar sobre l’entitat i l’entorn i a detectar els elements imprescindibles a incloure en el DAFO per desenvolupar el pla estratègic.

Imatge identificativa d'aquest pla estratègic

news-iconNotícia > Comunitari

Comença l'elaboració del III Plan Estratégico del Tercer Sector de Acción Social

Per posar fil a l'agulla, al mes d'octubre es farà a Madrid el primer seminari consultiu i està previst que al llarg del quart trimestre es duguin a terme quatre tallers més de treball a tot l'Estat espanyol.

Mapa de processos. Font: http://pixabay.com/en/mark-marker-hand-leave-516279/

news-iconRecurs > Projectes

Els beneficis del quadre de comandament integral

En aquest recurs podreu conèixer com pot ajudar a l’entitat comptar amb aquesta eina de planificació i gestió.

Puzzle. Font: Web de Seidor

news-iconRecurs > Jurídic

8 claus per a la reflexió estratègica de la nostra entitat (II)

Per poder dur a terme una bona planificació estratègica de la nostra entitat, hem de destinar temps i recursos al procés, a fi de poder aconseguir un resultat adequat a la realitat de la organització.

Persones i bombeta. Font: Instituto tecnológico hotelero

news-iconRecurs > Jurídic

8 claus per a la reflexió estratègica de la nostra entitat (I)

El més important per a una entitat és saber el perquè de la seva existència, què vol aconseguir, quina perspectiva de futur té i de quines eines disposa per assolir les seves fites.

Far. Font: Irene Armangue (Flickr)

news-iconRecurs > Projectes

Missió, visió i valors de les entitats. De què estem parlant?

Fem una pinzellada del que signifiquen aquestes paraules i del seu interès i importància per a les organitzacions.

Recursos organitzatius. Font: Ramon Oromi Farre (Flickr)

news-iconRecurs > Projectes

6 Guies bàsiques per elaborar el pla estratègic de la teva entitat

En aquest recurs us mostrem diferents manuals que us ajudaran a analitzar la situació de l’entitat i definir un pla adient a la vostra realitat.

L'Assemblea General es va celebrar al Casino de Caldes

news-iconNotícia > Comunitari

La Federació d’Ateneus estrena Pla Estratègic

El Pla Estratègic 2014-20 de la Federació marca com a prioritats consolidar-se com a referent del moviment, augmentar la base associativa i convertir els ateneus en motors de participació i cohesió social.

Logo del Portal de millora de la gestió

news-iconNotícia > Comunitari

Millora ara la gestió de la teva entitat!

Suport Associatiu selecciona 25 entitats per participar gratuïtament en un projecte que els permetrà dissenyar i implementar plans de millora de la seva gestió. Aquest projecte està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (Dept. d' Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya).

news-iconNotícia > Formació

Curs: Instruments per a la planificació estratègica dels territoris

Aquest curs, organitzat pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya,c es fonamenta en els principis de la planificació estratègica participativa i de la gestió de xarxes d'agents dels territoris.

gestió entitats. Font: Àlbums_SINAPSIS (Flickr)

news-iconNotícia > Projectes

Fem la diagnosi de la nostra entitat: les claus pel bon funcionament

Torre Jussana organitza el 28 de gener un taller adreçat a millorar la planificació estratègica de les entitats a través d’una bona diagnosis dels quatre elements centrals de les organitzacions: intenció, acció, participació i gestió.

Tu ets l'ingredient clau

news-iconNotícia > Internacional

Tu ets l'ingredient clau: enquesta en línia de SETEM Catalunya

SETEM demana contestar una enquesta a persones vinculades al tercer sector i la cooperació per definir estratègies ajustades al parer de la seva potencial base social.

Grup de treball. Font: congresassociacionsbcn (Flickr)

news-iconNotícia > Projectes

Vols col·laborar en el II Pla Estratègic del Tercer Sector Social?

La Plataforma de ONG de Acción Social ha iniciat l’elaboració d’aquest nou pla i necessita conèixer les inquietuds i necessitats de les entitats d’aquest àmbit.

test image

news-iconNotícia > Formació

Formació on line per a la millora de les entitats d’acció social

L’ Observatorio de calidad organitza durant els propers mesos tres cursos gratuïts adreçats als tècnics d'aquestes organitzacions.

test image

news-iconNotícia > Formació

Planificació estratègica a les ONL

Durant els dies 16 i 26 de setembre i 3 d’octubre, Avalon realitza aquesta formació adreçada a endinsar-se en el món de la planificació estratègica des d’una dimensió participativa.

test image

news-iconNotícia > Formació

Curs de Planificació i Organització Estratègica

La delegació del CEESC al Camp de Tarragona organitza a partir del 17 de juny una formació que té com a objectiu donar a conèixer què és un pla estratègic, així com elements per a la implicació de l’equip directiu i dels comandaments intermitjos.

test image

news-iconNotícia > Formació

Planificació estratègica a les entitats d’acció social

La Plataforma d’ONG d’Acció Social organitza durant el mes de maig una formació on-line gratuïta sobre la planificació estratègica i el paper que aquesta ha de tenir a les ONG d’aquest sector.

test image

news-iconNotícia > Formació

Esteu repensant la vostra organització?

El Centre d’Estudis de l’Esplai desenvolupa durant el mes d’abril un curs adreçat a analitzar la importància de la planificació estratègica com un aspecte essencial en la conducció d’una entitat.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Convocatòria de Projectes d’Assistència Tècnica per a entitats d’Acció Social

La Fundación Luis Vives obre el programa per donar suport a aquestes entitats en l’elaboració del diagnòstic organitzatiu, així com assessorar-les en el desenvolupament dels plans estratègics, de comunicació i/o de voluntariat.

test image

news-iconNotícia > Informàtic

Estratègies per a la comunicació digital

Què ha de fer una entitat que vol començar a aplicar estratègies digitals per al seu pla de comunicació? Aquesta guia ens donarà moltes pistes sobre com planificar la nostra estratègia de comunicació digital!

test image

news-iconNotícia > Cultural

Jornada d’Associacionisme i Participació a Terrassa

Terrassa, 6 de novembre del 2010, Auditori Municipal passeig d’Ernest Lluch, 1.
Aquesta jornada s’emmarca en el context del Pla Estratègic de Participació Ciutadana i pretén ser un espai de reflexió, debat i intercanvi amb l’objectiu de millorar el paper que pot desenvolupar el teixit associatiu i el voluntariat com a elements bàsics per a la millora de la qualitat democràtica.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Oberta la convocatòria de "Plans estratègics 2010"

L'objectiu del projecte "Plans Estratègics 2010" és ajudar a 15 ONG's d'acció social espanyoles en la elaboració del seu futur Pla estratègic, a través de l'assessorament, la formació i l'acompanyament de la Fundació Luis Vives.

Diana. Font: Baku (Flickr)

news-iconRecurs > Projectes

L'elaboració del pla estratègic de l'associació

El Pla Estratègic d'una associació, és el document que recull les accions a més llarg termini que com entitat voleu portar a terme. Agrupa el conjunt de línies estratègiques que seguireu com a entitat en un termini establert d'uns 2-4 anys.
Perquè això sigui possible cal que feu una bona planificació de les línies d'actuació (estratègies) que seguireu, per tal de desenvolupar les vostres activitats i assolir els objectius que us marqueu com a associació.

Altaveus, el rentaplats (flicker)

news-iconRecurs > Formació

El pla de comunicació a la nostra entitat

Un bon pla de comunicació ens ajudarà a estendre les nostres activitats als possibles destinataris i és una bona eina per vendre la imatge de la nostra entitat. Per això és important tenir clar quins són els passos que s'han de seguir i de quins mitjans haurem de disposar per garantir l'èxit del nostre pla

Ajedrez - gotencool - Flickr

news-iconRecurs > Projectes

La implantació del pensament estratègic a l'entitat

El pensament estratègic ha d'incorporar-se a la nostra cultura organitzativa a través de la planificació estratègica per tal de fer presents quotidianament els valors de la direcció estratègica. Aquest és una eina per gestionar els canvis i abordar el futur, tot millorant la capacitat interna i la qualitat dels serveis de l'entitat.

test image

news-iconNotícia > Projectes

Com fer el Pla estratègic de la teva entitat?

La Fundació Catalana de l'Esplai ofereix un curs sobre com elaborar el Pla estratègic de l'entitat dins de l'àrea de gestió d'entitats del Tercer Sector. El curs s'impartirà entre octubre i novembre.