Programació

Internet de les coses és una de les tecnologies incipients que cada vegada agafa més força

news-iconNotícia > Informàtic

Convocats els premis 'Apps & Iot for citizens 2018'

Volen fomentar la creació d'aplicacions i serveis relacionats amb projectes innovadors d'internet de les coses (IoT) que utilitzin la plataforma de sensors i actuadors SENTILO de la Diputació de Barcelona.

En poc més de cinc anys, Code Club s'ha estès arreu del món, arribant al voltant de 10 mil clubs de codi a 125 països diferents

news-iconNotícia > Informàtic

Les persones voluntàries de Code Club transmeten la seva passió per la programació als més petits

Els clubs de codi de la xarxa Code Club posen l'aprenentatge de la programació a l'abast dels infants. Trenquen amb les barreres socials i de gènere, oferint una activitat gratuïta i oberta, gestionada per una persona voluntària.

Robot fet amb Arduino

news-iconNotícia > Informàtic

Un Nadal tecnològic per als més petits

La robòtica educativa, la impressió 3D, la programació... s'han fet un forat en les propostes d'activitats infantils i familiars per a les festes nadalenques. Fem un recull de campus tecnològics arreu de Catalunya.

Trobada de robòtica creativa de la Xarxa Punt TIC

news-iconNotícia > Informàtic

Formació en programació i robòtica educativa per a monitors/es de lleure

Les entitats del tercer sector que vulguin incorporar activitats de programació i robòtica estan de sort. La Generalitat de Catalunya els ofereix un curs gratuït de 20 hores lectives per formar els seus monitors/es.

L'Artur en una formació sobre robòtica educativa

news-iconNotícia > Informàtic

Artur Coll: "L'aprenentatge de la programació proporciona habilitats avançades de resolució de problemes i d'estructuració del pensament"

L'Artur és enginyer informàtic, professor de Primària, assessor tècnic docent del Departament d'Educació i ambaixador de la Europe Code Week. En aquesta entrevista ens explica què és aquest esdeveniment.

Grup de noies aprenent a programar

news-iconNotícia > Informàtic

Google busca entitats amb propostes innovadores per a l'Europe Code Week

La companyia ofereix ajuts de fins a 2.500 euros a associacions sense afany de lucre i escoles que organitzin activitats innovadores en el marc de la iniciativa, que es desenvoluparà del 7 al 22 d'octubre de 2017.

Robòtica educativa. Font: El Teb (elteb.org)

news-iconNotícia > Comunitari

Formes part d'una AMPA? Impulsa la robòtica educativa al teu centre!

La Generalitat de Catalunya llança Bitbot.cat, programa per fomentar les vocacions tecnològiques a través d’activitats extraescolars de programació i robòtica.

Logotip de CODEMOB

news-iconNotícia > Formació

Vols participar al CodeMob?

Es tracta d'un projecte dissenyat per millorar l'adquisició de competències digitals en el marc dels telecentres europeus.

Logotip de l'European Code Week 2015

news-iconNotícia > Formació

Nova edició de l'European Code Week 2015

La Setmana Europea de la Programació té com a objectiu promocionar l'aprenentatge de la programació i se celebra amb el suport de la Comissió Europea.

S'aproxima la Setmana Europea del Codi

news-iconNotícia > Informàtic

S'aproxima la Setmana Europea del Codi

La setmana europea del codi es celebrarà del 11 al 17 d'octubre. Qualsevol escola o entitat pot organitzar activitats al voltant de la programació.

Monestir de Ripoll

news-iconNotícia > Cultural

Ripoll, Capital de la Cultura Catalana durant el 2013

Ripoll ja és oficialment Capital de la Cultura Catalana per a l’any 2013. El passat 26 de gener va tenir lloc l’acte inaugural al Monestir de la ciutat. La localitat recull el relleu de Tarragona, que va assumir la capitalitat durant el 2012.

news-iconNotícia > Formació

Apunta’t als cursos d’estiu de Cibernàrium

Barcelona Activa ha posat en marxa diferents cursos durant el mes de juliol sobre capacitació tecnològica i internet. Busca el teu.

news-iconNotícia > Informàtic

Tecnoestiu al Citilab

Aquestes vacances poden ser un bon moment per endinsar-se en les activitats tecnològiques que el Citilab ens proposa per a nens i nenes a partir de 7 anys.