Reforç escolar

Fer deures a casa

news-iconNotícia > Formació

Classes particulars i solidàries

‘Tus clases solidarias’ posa en contacte entitats amb professionals de l’educació per col·laborar voluntàriament en projectes de reforç escolar.

#SaltaAmbLesTIC

news-iconNotícia > Formació

Incloem les TIC, incloem l’infant

La Fundació Salut Alta i CETEI organitzen un acte sobre la contribució de les tauletes digitals i apps educatives en el treball amb infants en situació vulnerable.

Programa Caixa- proInfància / Font: CEPAIM

news-iconNotícia > Social

Jornada de Dispositius de Reforç Escolar al Vallès Occidental

El 16 de desembre, la UAB acull una jornada de debat sobre els dispositius de reforç escolar on diferents agents presentaran experiències i reptes per promoure l’èxit escolar als municipis del Vallès Occidental.

Joves de l'entitat

news-iconNotícia > Formació

Vols ajudar a fer deures a joves que necessiten suport escolar?

Contribuiràs a la formació de joves que tenen entre 12 i 17 anys i que necessiten un reforç en les següents matèries: català, castellà, anglès, matemàtiques, ciències i història.

Maria Fernández - Font: Fundació La Vinya

news-iconNotícia > Formació

Maria Fernández: "El voluntariat m'aporta experiència, obertura de mires i una gran sensació de plenitud i motivació"

Maria Fernández és una estudiant de medicina que des de fa 3 anys col·labora amb la Fundació La Vinya fent tasques de voluntariat.

Obra Social La Caixa

news-iconNotícia > Social

Prop de 5.000 infants van rebre els ajuts de l'Obra Social La Caixa el curs 2013/2014

A través de la FEDAIA, 3.694 infants i 1.229 pares i mares en risc d'exclusió social van rebre diversos serveis per valor de 2.919.767€.

Nenes al Centre Obert Moisès de Santa Coloma de Gramenet

news-iconNotícia > Social

Vols fer un voluntariat amb infants i joves?

L'entitat social El Far de Santa Coloma de Gramenet busca persones voluntàries que puguin donar suport en la tasca educativa dels seus centres oberts.

news-iconNotícia > Social

Es busquen voluntaris per a reforç escolar per alumnes de Primària a Vallirana

Aquest és un projecte impulsat des de la Xarxa Solidària de Vallirana amb aportació de voluntariat, organitzat pels Serveis Socials de Vallirana, formalitzat amb un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament.

news-iconNotícia > Social

El Casal del Infants amb els exàmens de setembre

Aquest estiu el Casal dels Infants ha ampliat la seva oferta i reforçat el repàs de matèries escolars de cara als exàmens de setembre.

In Via

news-iconNotícia > Social

“In Via” ofereix reforç escolar gratuït

L’associació “In Via” dóna la possibilitat de rebre classes de reforç gratuïtes als alumnes amb dificultats i manca de recursos gràcies les donacions privades que rep.

Marta Balsells

news-iconNotícia > Formació

Marta Balsells: "El voluntariat m’ha fet descobrir una part de mi que no coneixia"

La Marta Balsells s'està iniciant en el món del voluntariat i ho fa amb el reforç escolar a nens de primària del barri de Bellvitge. Aquest és un projecte del Casal al Vent, Fundació la Vinya, que busca donar un espai a nois i noies de primària i ESO per estudiar amb tranquil·litat, deixant tot allò que els impedeix fer-ho fora de l’aula.