Teixit associatiu

Imatge que vol representar la vinculació dels casals cívics amb el seu entorn

news-iconNotícia > Comunitari

Com millorar la vinculació dels Casals Cívics amb el seu entorn?

A finals de 2017 s'ha realitzat un procés participatiu per donar resposta a aquesta pregunta. Fomentar les relacions interculturals i intergeneracionals o millorar la coordinació entre administracions són algunes de les propostes.

Noia amb quadre tapat

news-iconNotícia > General

El teixit associatiu català tindrà el seu ‘Polònia’

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals confirma que durant l’estiu s’emetrà setmanalment un programa d’humor amb les entitats com a protagonistes.

Enquesta

news-iconNotícia > Projectes

El Panoràmic, fins el 30N

Aquesta tardor ha tornat la macro-enquesta del teixit associatiu català. Com a novetat, es facilita un enllaç personalitzat amb les respostes de l’any anterior a les entitats que van participar-hi el 2016.

Representació teatral a la llera del riu / Foto: Roger Rosich

news-iconNotícia > Cultural

Roger Rosich: “Amb el Mercat Medieval de Guimerà donem impuls al nostre petit poble”

El Roger Rosich és el portaveu de la comissió organitzadora del Mercat Medieval de Guimerà, l’esdeveniment associatiu més rellevant d’aquesta vila urgellenca.

Logotip del Panoràmic

news-iconNotícia > Comunitari

S'obre el període de propostes per una nova edició del Panoràmic

Les federacions d'associacions poden incloure fins a un màxim de tres qüestions per les seves entitats membres. Aquestes propostes que es podran fer arribar abans del divendres 1 de juliol.

news-iconOpinió

Grans reptes de futur

Davant l’arribada del III Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat, és inevitable reflexionar sobre tots els canvis que s’han produït en el sector des del II Congrés, que són notables.

Assemblea de Plaça Catalunya 15M (flickr.com)

news-iconNotícia > Comunitari

Els barris amb un fort teixit associatiu resisteixen millor les conseqüències de la crisi

Les respostes ciutadanes i solidàries són, segons un estudi elaborat per l'IGOP, un element que ajuda a afrontar la crisi. L'estudi identifica més de 500 iniciatives d'innovació social.

news-iconNotícia > Social

SIDA STUDI celebra els seus 25 anys al timeline del Facebook

L’entitat ha elaborat una cronologia amb els fets més destacats dels darrers 25 anys que es pot visualitzar al perfil de la seva pàgina a Facebook.