Ajuts a projectes de recerca en l'àmbit de la qualitat democràtica 2017

El Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència convoca ajuts a projectes de recerca en matèria de millora de la qualitat democràtica de les organitzacions sense afany de lucre, que permetin obtenir resultats científics i propostes d'intervenció aplicables en aquest àmbit.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència

Data de publicació: 24/04/2017

Termini: 25/04/2017 - 24/05/2017

Contingut:

Els treballs de recerca hauran de versar sobre algun dels temes següents:

  • Els reptes de la participació en línia: anàlisi de diferents eines i experiències de participació en línia per detectar quins elements fan que siguin més o menys utilitzades per la ciutadania.
  • La incorporació de les iniciatives socials als espais de presa de decisió: anàlisi dels elements que dificulten o faciliten la inclusió d'iniciatives socials a les agendes dels governs, tant des de la perspectiva de les administracions com de les pròpies iniciatives.
  • La participació interna de les organitzacions sense afany de lucre: anàlisi d'entitats i plataformes que han aconseguit dinamitzar la seva participació interna i mobilitzar més agents de la societat civil.
  • La innovació democràtica al món local: anàlisi d'experiències reeixides de participació ciutadana al món local, tant en el disseny com en la gestió de polítiques, serveis, espais o equipaments públics.

 

Els ajuts poden obtenir un finançament d’entre 6.000 € i 12.000 € per projecte.

Àmbit:
  • Educació i formació
  • Infància i joventut
  • Investigació i recerca

Tipus: Subvenció

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases