Finançament
F Pere Tarrés

Beca Primitivo de Vega d'atenció a les persones grans 2018

La Fundació MAPFRE convoca una nova edició d'aquesta Beca anual amb la finalitat de facilitar suport econòmic per a la realització d'un treball científic en l'àrea d'atenció a la gent gran.

Convocant: 
Fundació MAPFRE
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 30 Juliol, 2018
Termini convocatòria: 
30/07/2018 fins 19/10/2018
Àmbit: 
Atenció social
Tipus: 
Beques
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Internacional

Àrees sobre les quals hauran de versar els projectes d'investigació presentats a la convocatòria:

  • Instruments de classificació de la dependència i dels usuaris, per establir grups homogenis d'intervenció o instruments innovadors de mesurament en una d'aquestes àrees: funcional, física o psicosocial.
  • Programes de divulgació i conscienciació en l'atenció a la gent gran, detecció de població major de risc o actuació sobre problemes sanitaris i / o socials de risc.
  • Programes de promoció de l'envelliment actiu especialment els que fomentin la vida saludable, participativa i segura de les persones grans.
  • Innovacions tecnològiques que afavoreixin la independència, control, supervisió, seguretat i garantia de l'atenció a la persona gran.

Qui s'hi pot presentar?

  • Persones investigadores o equips d'investigació de l'àmbit acadèmic i professional, que desitgin desenvolupar programes d'investigació.
  • Persones jurídiques (residències, institucions sanitàries públiques o privades, centres docents, etc.), l'àmbit d'actuació sigui l'atenció a la gent gran.

La dotació global màxima: 15.000 euros.