II Premi Interuniversitari Colònies i Educació

La Plataforma per a la promoció de les colònies escolars convoca el segon premi interuniversitari per fomentar l’estudi i la recerca de les estades educatives dels infants i joves a les cases de colònies de Catalunya.

Convocant: Plataforma per a la promoció de les colònies escolars

Data de publicació: 30/11/2017

Termini: 01/04/2018 - 30/06/2018

Contingut:

Objectiu

Donar visibilitat i reconeixement a aquells treballs de grau que tinguin per objecte la descripció, l’anàlisi i la recerca de les estades d’infants i joves a cases de colònies en relació amb els sistemes educatius i amb el seu context social, cultural i tecnològic. Els treballs poden adoptar una perspectiva històrica, pedagògica, social o cultural, i es valora especialment l’enfocament innovador cap a aquesta activitat d’educació en el lleure.

 

A qui s'adreça?

A estudiants de grau de qualsevol estudi vinculat amb el món de l’educació, la formació del professorat, la pedagogia, l’educació social, el treball social, l’activitat física-esportiva o la gestió cultural que hagin d’elaborar treballs de curs com a part necessària del seu currículum i, per tant, de l’obtenció de la titulació dels estudis cursats.

 

Dotació: 1.000 euros

 

El Premi compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat. El convoquen les tres entitats impulsores del Projecte Colònies i Educació conjuntament amb les set facultats d’educació de les universitats catalanes.

Àmbit:
  • Educació i formació
  • Infància i joventut
  • Lleure

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases