Premi Barcelona a l'empresa innovadora en conciliació i temps 2017

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició d'aquest premi que vol reconèixer la tasca de les empreses de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps i conciliació.

Convocant: Ajuntament de Barcelona

Data de publicació: 26/10/2017

Termini: 26/10/2017 - 24/11/2017

Contingut:

La finalitat d'aquest premi és la de promoure l’harmonització del temps laboral, personal, familiar i social de les persones treballadores. Hi poden concórrer totes les empreses, entitats, associacions, cooperatives, etc de la ciutat de Barcelona.

 

Amb aquest premi es pretén:

  • Reconèixer públicament la tasca de les empreses i organitzacions de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps i que fomenten la flexibilitat i l'equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social.
  • Promoure la visibilitat de les empreses i organitzacions que han adquirit el compromís de facilitar la gestió del temps, d'impulsar la flexibilitat i l'equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social en la seva organització, i de sensibilitzar la societat sobre aquestes qüestions.
  • Contribuir al coneixement i a l'intercanvi mitjançant un banc de bones pràctiques en l'àmbit del temps i la conciliació a les empreses i organitzacions.

Àmbit:
  • Altres

Tipus: Premi

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Local

Bases