Finançament
F Pere Tarrés

Premi Barcelona a l'empresa innovadora en conciliació i temps 2017

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició d'aquest premi que vol reconèixer la tasca de les empreses de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps i conciliació.

Convocant: 
Ajuntament de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 26 Octubre, 2017
Termini convocatòria: 
26/10/2017 fins 24/11/2017
Àmbit: 
Altres
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

La finalitat d'aquest premi és la de promoure l’harmonització del temps laboral, personal, familiar i social de les persones treballadores. Hi poden concórrer totes les empreses, entitats, associacions, cooperatives, etc de la ciutat de Barcelona.

Amb aquest premi es pretén:

  • Reconèixer públicament la tasca de les empreses i organitzacions de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps i que fomenten la flexibilitat i l'equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social.
  • Promoure la visibilitat de les empreses i organitzacions que han adquirit el compromís de facilitar la gestió del temps, d'impulsar la flexibilitat i l'equilibri de la vida laboral, familiar, personal i social en la seva organització, i de sensibilitzar la societat sobre aquestes qüestions.
  • Contribuir al coneixement i a l'intercanvi mitjançant un banc de bones pràctiques en l'àmbit del temps i la conciliació a les empreses i organitzacions.