Finançament
F Pere Tarrés

Premi equit@t 2018 per a la promoció de l'equitat de gènere a les TIC

Estudis d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC convoquen el premi equit@T per a la promoció de l'equitat de gènere en les TIC, en l'àmbit geogràfic d'Espanya, Portugal i Iberoamèrica.

Convocant: 
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 30 January, 2018
Termini convocatòria: 
30/01/2018 fins 18/03/2018
Àmbit: 
Drets humans i solidaritat
Ciència i tecnologia
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Es premiaran:

  • Iniciatives d'èxit que aconsegueixin fomentar i estimular l'interès de les dones cap a la formació relacionada amb les TIC i el posterior desenvolupament professional.
  • Accions i programes, tant d'institucions com de persones físiques, per promoure la participació i la promoció de les dones en les carreres acadèmiques i professionals relacionades amb les TIC.
  • Contribucions significatives a la difusió i l'augment de la influència de les dones en les TIC.

Participants

Podrà ser candidat qualsevol institució, grup o persona que hagi desenvolupat alguna iniciativa, programa o acció que tingui per objectiu fomentar l'equitat de gènere en el sector TIC, tant a nivell acadèmic com professional. En cas que el candidat sigui una persona física, ha de ser major d'edat i de nacionalitat o resident a Espanya, Portugal o a qualsevol país d'Iberoamèrica.
Mentre que en el cas d'una institució o un grup, l'activitat presentada s'ha de desenvolupar en l'àmbit geogràfic del premi.