Premi Miquel Caminal i Anna Alabart als millors TFG de Ciència Política i de Sociologia

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya obre la primera convocatòria del Premi Miquel Caminal i Anna Alabart als millors Treballs de Final de Grau de les titulacions de Ciència Política, Gestió i Administració Pública i Sociologia.

Convocant: Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya

Data de publicació: 21/05/2018

Termini: 21/05/2018 - 16/07/2018

Contingut:

L’objectiu d’aquest premi és identificar i reconèixer el talent emergent. Es premiaran els millors TFGs del camp de la Ciència Política i de l’Administració, Gestió i Administració Púbica i Sociologia, alhora que tots els treballs que es presentin tindran una recompensa per part del Col·legi.   

La temàtica dels treballs serà lliure (sempre i quan es tracti de TFGs i s’acabi entregant a la Facultat respectiva com a tal), i podran tenir un caire teòric o empíric. L’autoria podrà ser individual o col·lectiva.

 

Destinataris

Els alumnes de 4rt curs dels graus de ciència política, de gestió pública i de sociologia de les universitats catalanes, tant públiques com privades, així com dels centres associats a la UNED a Catalunya. 

 

Procediment i Calendari

Per a participar en el mateix, caldrà que els estudiants interessats facin arribar al Colpis (electrònicament, a través del correu colpis@colpis.cat) el seu TFG junt amb una fitxa identificatòria emplenada –disponible en l'enllaç d'aquesta notícia.

Àmbit:
  • Altres

Tipus: Premi

Públic/Privat: Privat

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases