Finançament
F Pere Tarrés

Premi Solidaritat 2017

L'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) convoca una nova edició d'aquet Premi que vol reconèixer col·lectius i entitats destacats en la lluita pels drets humans.

Convocant: 
Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) 
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 21 Desembre, 2017
Termini convocatòria: 
21/12/2017 fins 31/01/2018
Àmbit: 
Drets humans i solidaritat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Des de 1987, el guardó ret homenatge a la tasca solidària i compromesa que diàriament es porta a terme a casa nostra per fer dels drets humans una realitat. És escollit per un jurat, format per membres de la junta de l’IDHC i per persones destacades pel seu activisme en favor dels drets humans a Catalunya, encarregat de valorar les candidatures que es rebin fins al 31 de gener de 2018.

El febrer de 2018 el jurat es reunirà per escollir el Premi Solidaritat 2017 que serà lliurat en un acte públic al Parlament de Catalunya, on la persona o col·lectiu guardonat rep l’obra insígnia del Premi Solidaritat creada per l’artista Jaime de Córdoba.

En el marc del Premi, des del 1998, l'IDHC reconeix també amb la menció especial Mitjans de comunicació als mitjans i professionals que, en l’exercici de la seva tasca divulgativa i informadora, aborden d’una manera clara i decidida la defensa, protecció i promoció dels drets humans.

Es poden enviar les propostes de candidatures, omplint aquest formulari i enviant-ho per correu electrònic a institut@idhc.org, seguint les bases de la convocatòria.