Finançament
F Pere Tarrés

Premis Baldiri Reixac 2019

La Fundació Carulla, organitza aquesta 41a edició amb l’objectiu de reconèixer, impulsar i fer realitat projectes que donin resposta als reptes de l’educació del segle XXI.

Convocant: 
Fundació Carulla
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 2 January, 2019
Termini convocatòria: 
02/01/2019 fins 27/01/2019
Àmbit: 
Educació i formació
Infància i joventut
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Els premis Baldiri Reixac van adreçats a les escoles amb voluntat transformadora, als mestres compromesos i innovadors i als alumnes curiosos i creatius.

Pel que fa als centres educatius, es busca que donin respostes efectives a través de metodologies innovadores, organització i gestió educativa, relació i cooperació entre la comunitat educativa i l’entorn i aliances entre escoles i institucions.

Respecte els mestres, es cerquen projectes que fomentin la innovació pedagògica a l’hora de resoldre els reptes que plateja la realitat de l’aula i n’impulsen la transformació educativa.

Aquests projectes han de tenir en compte els eixos de la cultura, la llengua catalana i els llenguatges artístics. També es vol donar resposta a necessitats detectades, situar a l’alumne en el centre de l’aprenentatge i assegurar la participació i compromís dels agents educatius especials.

En quant als alumnes, es poden presentar candidatures tant individuals com en grup. Es busquen iniciatives amb un enfocament cultural i treballs d’investigació que siguin pràctiques educatives avançades i transformadores.

Es vol vincular l’escola amb el seu entorn o comunitat i impulsar els llenguatges artístics i la creativitat per a la transformació social.

Qualsevol escola, o persona interessada en participar, es pot inscriure als premis a través del formulari d'inscripció.