Es reprèn la tramitació del XXIVè Premi Voluntariat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la DGACC, va convocar la XXIVena edició del Premi Voluntariat el passat dia 27 de juny de 2017. Arran de l’aplicació de l’Ordre HFP/886/2017, de 20 de setembre, el Premi es va suspendre. Des del mes de març d’enguany, es reprèn la tramitació del Premi i es valoraran els projectes presentats en l’esmentada convocatòria.

Convocant: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària

Data de publicació: 04/09/2017

Termini: 05/09/2017 - 04/10/2017

Contingut:

El Premi Voluntariat 2017 s’emmarca en la millora de l’impacte del voluntariat i, en aquesta edició, vol premiar aquells projectes la finalitat dels quals sigui, o bé la millora de l’impacte del voluntariat dins l’entitat i l’establiment dels indicadors per a mesurar-ho, o bé la millora de l’impacte del voluntariat de l’entitat en la societat i de l’establiment dels indicadors per a mesurar-ho.

Seguint en la línia de l’any 2016, hi haurà la possibilitat de presentar les sol·licituds per via electrònica enviant un correu electrònic a l'adreça spav.tsf@gencat.cat amb l’enllaç corresponent a la transferència d'arxius feta mitjançant WeTransfer. No obstant, serà possible la presentació de les sol·licituds de forma presencial a les oficines de registre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 

Atesa l’excepcionalitat d’aquesta convocatòria, es recorda que l’entitat guanyadora haurà de dur a terme el projecte al llarg de l’any 2018 i, posteriorment, durant el primer trimestre del 2019, haurà de justificar davant l’òrgan competent el projecte realitzat.

Àmbit:
  • Voluntariat

Tipus: Premi

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Nacional

Bases