Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a actuacions i projectes d'educació i sensibilització ambiental 2018-2019

El Departament de Territori i Sostenibilitat torna a fomentar la col·laboració entre les entitats que pertanyen al tercer sector ambiental, mitjançant una línia de subvencions adreçada al finançament de projectes d'educació ambiental en què participin de manera conjunta dues o més entitats.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 1 Juny, 2018
Termini convocatòria: 
02/06/2018 fins 01/07/2018
Àmbit: 
Medi ambient
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Aquesta convocatòria s'adreça a actuacions de sensibilització i educació ambiental relatives a la conservació dels ecosistemes aquàtics continentals, litorals o marins, i als serveis ambientals que els ecosistemes presten al benestar i al desenvolupament humà. Així mateix, pretén promoure la participació ciutadana en projectes de ciència ciutadana.

Poden optar a aquesta convocatòria:

  1. Els projectes d'educació i sensibilització ambiental que tinguin com a objectiu conservar els ecosistemes aquàtics continentals, litorals o marins.
  2. Els projectes d'educació i sensibilització ambiental que tinguin com a objectiu valorar els serveis ambientals dels ecosistemes.
  3. Els projectes de ciència ciutadana que facin accions per promoure la participació ciutadana en la conservació i millora del medi ambient.

Les actuacions formatives (amb format de jornada o curs) que optin a subvencions han de ser com a mínim de 5 hores lectives i han de tenir una expectativa d'assistència igual o superior a quinze persones.