Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a entitats sense ànim de lucre que promoguin i enforteixin la indústria editorial 2019

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca subvencions per a projectes que modernitzin, enforteixin i optimitzin el funcionament, dins del territori estatal, del sector del llibre i les revistes culturals.

Convocant: 
Ministerio de Cultura y Deporte
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 30 Juliol, 2019
Termini convocatòria: 
31/07/2019 fins 17/08/2019
Àmbit: 
Estructura i equipaments
Cultura i esports
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Seran objecte de subvenció aquells projectes que millorin la infraestructura d'aquest sector i tinguin algun dels següents objectius:

  • la celebració de congressos, trobades i simposis per a professionals.
  • l'elaboració d'estudis i investigacions sobre els riscos i resptes (socioculturals, tecnològics i econòmics) del sector.
  • les iniciatives dirigides a l'eficàcia del funcionament de la cadena del llibre i de les publicacions culturals en totes les seves fases (producció, distribució, comercialització, préstecs bibliotecaris).
  • les actuacions que millorin la comunicació entre els diferents agents editorials (autors, traductors, il·lustradors, editors, distribuidors, llibrers, biblioteques).
  • l'impuls de la reconversió del sector al model digital.
  • la millora de la formació dels professionals del sector en matèria d'innovació.

Beneficiaris:

Fundacions, associacions, organitzacions no governamentals i, en general, qualsevol entitat sense ànim de lucre que, no essent del sector públic, acrediti haver realitzat actuacions de promoció del llibre o de les publicacions culturals.