Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a favor d'entitats sense ànim de lucre per a activitats excepcionals/singulars i esdeveniments commemoratius 2018

La Diputació de Barcelona convoca subvenions a favor de persones jurídiques sense ànim de lucre per a activitats excepcionals/singulars i esdeveniments commemoratius.

Convocant: 
Diputació de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 20 Agost, 2018
Termini convocatòria: 
20/08/2018 fins 20/09/2018
Àmbit: 
Altres
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Projectes i activitats objecte de subvencions:

  • Activitats excepcionals/singulars relacionades amb l’organització de congressos, simposis, jornades, cimeres, totes elles d’àmbit internacional i de repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Activitats excepcionals/singulars relatives a matèries transversals de repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Commemoracions d’esdeveniments singulars a partir de 10 anys i múltiples de 5, tots ells amb repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Commemoracions d’esdeveniments singulars de 25 anys, 50 anys, 75 anys, 100 anys, és a dir commemoracions singulars múltiples de 25 anys, totes elles amb repercussió local a la demarcació de Barcelona.

  • Esdeveniments i personalitats que siguin objecte de commemoració aprovades per part de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2018.