VIII Beques "Joves Viatgers i Joves per canviar el món"

L’Ajuntament de Castellbisbal decideix tornar a obrir la convocatòria de beques amb l’objectiu de fomentar la comprensió i la solidaritat internacional i intercultural.

Convocant: Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Castellbisbal

Data de publicació: 27/06/2012

Termini: 01/06/2012 - 31/10/2012

Contingut:

Finalitat: fomentar la comprensió i la solidaritat internacional i intercultural, entenent que una de les millors maneres és la coneixença i el contacte amb d’altres gents, nacions i cultures realització així com la realització de projectes de cooperació internacional sobre el terreny, i amb el convenciment que aquestes experiències aportaran un major grau consciència social als joves participants i, per tant, un major grau de convivència i respecte entre la ciutadania de Castellbisbal.

Destinataris: tenir en el moment de viatjar entre 18 i 30 anys (ambdós inclosos) i estar empadronat o empadronada a Castellbisbal.

Import de la beca:

- En la modalitat de “Joves viatgers” l’import d’aquestes beques ascendirà al 15% del cost del transport (avió, tren, autobús o vaixell) fins a un màxim de 120 EUR.
-  En la modalitat de “Joves per a canviar el món” l’import d’aquestes beques ascendirà al 20% del cost del transport (avió, tren, autobús o vaixell) fins a un màxim de 200 EUR.

Termini de presentació: des de l’1 juny fins al 31 d’octubre de 2012 al Punt d'Informació Juvenil de Castellbisbal.

Més informació: al Punt d'Informació Juvenil de Castellbisbal i a través del telèfon 93 772 11 17 o al seu email. Horari: de dilluns a divendres de 8h a 15h i de 16h a 20h als Costals. Av. Pau Casals 16.

Àmbit:
  • Drets humans i solidaritat
  • Educació i formació
  • Infància i joventut

Tipus: Beques

Públic/Privat: Públic

Àmbit geogràfic: Local

Bases